Vrelo izdanje Tijane Ajfon! Pokazala silikone i zmijsko telo: Starleta se opustila na bazenu, pa šokirala izjavom (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

03.08.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajfonka tvrdi da ceni svoje slobodno vreme i da ne želi lažno da morališe

Vrelo izdanje Tijane Ajfon! Pokazala silikone i zmijsko telo: Starleta se opustila na bazenu, pa šokirala izjavom (FOTO/VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Nije spremna da bude majka

Starleta i nekadašnja rijaliti-učesnica Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon bila je na meti osuda zbog izjave da joj je karijera preča od toga da rađa decu, pa je za Srpski telegraf ispričala da je to zato što se ne bi snašla u ulozi majke.

 

 

Ajfonka tvrdi da ceni svoje slobodno vreme i da ne želi lažno da morališe kako svaka žena treba da ima decu, te i da poznaje mnogo devojaka iz javnog sveta koje su zatrudnele samo da bi muškarce zadržale pored sebe.

 

 

Foto: Nikola Mutić

Tijana ne želi da dete pored nje ispašta

 

- Sebe nikad ne bih mogla da zamislim u ulozi majke. Pas kog sam imala mi je pao u depresiju jer nisam bila tu po ceo dan. Na kraju sam ga poklonila drugarici i sada ona brine o njemu. Psa ne mogu da čuvam, a tek dete nema šanse! Neću da rađam dete roditeljima i dadilji. Majka mi je rekla da je veći greh da rodim dete i ne posvetim mu se, nego da ovako nešto kažem javno. Polovina ovih što su rodile decu to su uradile samo da bi zadržale muškarca pored sebe. Ima ih mnogo, a tu decu posle čuvaju svi, osim majki - rekla je Tijana, pa se potom osvrnula na to kako je njena porodica reagovala na njene dosadašnje izbore:

- Moji porodica je znala za sve moje postupke jer se nikada nisam folirala. Otac i ja smo na ćao, ćao, super smo kad se vidimo, ali ako je neko mene omalovažavao i nije verovao u mene, nemam tu šta da tražim. Čoveku se samo ne sviđa moj stil života. Rekla sam da ću za svoje greške da plaćam sama i tako je uvek bilo. Najviše sam plaćala za tuđe greške, zato što sam svima verovala. Za sve što sam ikada radila imala sam podršku majke i brata i to mi je sasvim u redu.
 

 

Tijana kaže da se nikada nije obazirala na tračeve da joj sve finansiraju momci i da se bavim sumnjivim poslovima s obzirom na to da ima pokriće za sve što radi, kao i da je sve sebi sama obezbedila.


- Za sve koji se pitaju od čega živim, to su moji kupaći kostimi. Niko ne zna koliko energije je potrebno za to, koliko se noći sprema sve da bi se prodavalo. Ništa mi svakako nije palo s neba jer sam sve sama zaradila i napravila od biznisa. Niko me ne izdržava, a kad sam sve počinjala, nisam imala ničiju finansijsku pomoć. I sada živim s toliko novca koliko imam. Muškarcima treba kurva u krevetu i čistačica u kući. Bog je stvorio žene tako da muškarcima skidaju zvezde s neba i da im se poklanja pažnja - kaže starleta.

Foto: Nikola Mutić

Ima svoje navike i prioritete

 


Ne verujem rođenoj majci, a kamoli Maji


Ajfonka kaže da daje punu podršku drugarici Maji Marinković, koja je u žiži javnosti zbog toga što je Aleksandri Subotić preotela dečka Pecu Raspopovića, ali da nema potpuno poverenje ni u najbliže.


- Maju Marinković mnogo volim, ali ne verujem ni njoj ni nikome. Njena prevara s Pecom je osuđena toliko jer je ona javna ličnost. Ljudi ne znaju šta se sve dešava po selima. Mnogo gore stvari. Ja im želim sreću, emocije su emocije. Maja nije carica zbog svega, ali tu sam kao njen prijatelj i podržaću je. Više svakako nikome ne verujem. Ni majci rođenoj ne verujem, najbliži su me izdali dok su me tapšali po ramenu.

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com

Maksimovićka izuzetno ceni Jeremićku

 

Jovana je car, ali devojke uči da budu sponzoruše


Maksimovićka kaže da je u super odnosima s voditeljkom Jovanom Jeremić privatno, ali da joj se nije dopao stav da muškarac ženu u svakom smislu mora da obezbedi ako planira s njom decu i brak. Jovana je prokomentarisala i rat Maje Marinković i Jeremićke, koji je došao i do rešavanja slučaja u policiji zbog prozivki i navodnih pretnji sa starletine strane.


- Maja Marinković se pronašla u Jovaninoj objavi jer smo svi znali da aludira na nju. Imala je prilog "Drugarice prokletnice", svi smo znali da je Maja ta koju proziva za kurvarluk. Jovana je kroz svoju izjavu indirektno poručila devojkama da budu sponzoruše. Što mora neko da ti kupi stan i auto ako mu rodiš dete? Roleks može da se kupi za 5.000 evra. Jovana je meni car, da se razumemo, ali mislim da ta izjava nije na mestu. Nikad ne bih rekla drugarici da ostavi dečka ako joj ne daje novac na izvol'te. Svaka žena treba da stvori sama za sebe. Ružno je od Jovane da kaže kurva je kurva. Kad se sretnemo, Jovana i ja super smo, ali svako treba da gleda u svoje dvorište.

 

Foto: Nikola Mutić

Tvrdi da se opametila

 

Hapšenje na Drini me obeležilo za ceo život

Starleta kaže da joj je najveća životna greška to što je privođena kada je išla na žurku preko Drine, zbog čega je služila zatvorsku kaznu.


- Bosna i hapšenje koje se tada desilo su moja najveća greška, to me je obeležilo za ceo život. Ne kajem se zbog toga, sve mi je bila dobra škola i sad drugačije gledam na mnogo stvari u životu. Nedavno sam dobila i zabranu za Crnu Goru, bilo mi je krivo zbog toga, ali mogu da letujem i u našoj zemlji. Ne znam šta se desilo, znam samo da sam na listi bezbednosno interesantnih osoba. Ostaću ovde jer slušam našeg predsednika, pa ću da letujem ovde. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading