ISPOVEST Cece Ražnatović: Unuka ne volim više od dece! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

30.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

*Ceca je priznala ono o čemu se svi foliraju *Čula sam te priče, kao, unuče se najviše voli, ali to nije istina *Iz medija sam saznala da mi se ćerka seli kod dečka u Španiju *Deca su mi individue svako za sebe *Anastasija me je prevazišla u poslu

ISPOVEST Cece Ražnatović: Unuka ne volim više od dece! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja ovog leta nastupa punom parom, ne zapostavlja ni porodicu, a trenutno je, kako kaže, najviše posvećena unuku Željku, koji nosi ime svog dede Željka Ražnatovića Arkana.

Popularna pevačica je u emisiji "ISPOVESTI", u produkciji Republika TV-a ispričala da za nju ne važi fraza da se unuče voli više od dece jer ih ona sve voli podjednako. Mali Željko je samo privilegovan jer je najmlađi član njihove mnogočlane familije.

Republika

Foto: Republika.rs

Ispovest Ceca Ražnatović

 

- Čula sam priče - unuče se voli više od dece. To nije istina. Voli se podjednako, kao i deca, pričam iz ličnog iskustva. On je još mali. On je sada svima nama najzabavniji, najinteresantniji. Priča sve, sve upija od svakog od nas. Meni je sve isto, kako sam vodila Veljka i Anastasiju, tako sad vodim i njega. Uživam s njim jer mi je on potpuna relaksacija za mozak, tako da ću i dane godišnjeg odmora provesti baš s njim - kaže Ceca u ispovesti za Srpski telegraf i dodaje:

- Mi smo velike porodice. Ražnatovići, Ocokoljići i Rodići i on ide samo iz ruke u ruku, on je jedno zadovoljno dete. Njemu ljubavi i pažnje ne manjka.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca i Anastasija Ražnatović

 

Ražnatovićeva se zatim osvrnula na to što je njena ćerka Anastasija, kao mlada muzička zvezda, često na meti tabloida. Pevačica se prisetila vremena kada je bila mlada i perioda kada u sličnim godinama njena naslednica gradi karijeru.

- Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vesti koje ne možeš da stigneš da izdemantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero. Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima, ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu.

 

Kompletnu Cecinu ispovest možete pogledati u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

30.07.2022 20:51

Ceca i deca ispusene mustikle. Toliko od mene. Prijatno.