JEZIVO PREDSKAZANJE! Goca Božinovska će POGINUTI u udesu? Neće je identifikovati koliko će biti UGLJENISANA!

Autor:

Zabava

26.07.2022

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Goci Božinovskoj rekao da će poginuti u udesu.

JEZIVO PREDSKAZANJE! Goca Božinovska će POGINUTI u udesu? Neće je identifikovati koliko će biti UGLJENISANA!

Foto: ST/V. LUKIĆ/profimedia

Folk pevačica Goca Božinovska od nepoznatog čoveka koji se bavi astrologijom dobila je stravičnu informaciju da će poginuti u saobraćajnoj nesreći i da će se zapaliti, te da njeni najmiliji neće moći da je identifikuju jer će joj telo biti ugljenisano, otkrila je ona za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Božinovska priznaje da joj je, time što joj je prorekao, neznanac zgadio brzu vožnju i brza kola, koja je dotad obožavala.

- U sandučetu sam našla pismo od jednog vidovanjaka, astrologa, šta li je, neki đavo jeste! Inače, ja ne verujem u te vidovnjake i nikada nisam pridavala značaj onome što oni pričaju ljudima. Volim iz šale nekad gledanje u šolju i karte. Međutim, ovaj atrolog mi je rekao nešto što mi se urezalo u glavu za ceo život - počela je priču Goca za naš portal i objasnila da se od tog trenutka plaši kada je u saobraćaju, te da joj reči astrologa često odzvanjaju:

Republika

Foto: Profimedia

Goci Božinovski predskazana tragična sudbina

- Otvorim ja pismo, kad u pismu piše broj telefona da, ako želim da mu se javim, ima nešto važno da mi kaže. Nikada se nisam javila jer sam se plašila šta će mi još reći. On mi je napisao da ću imati užasnu saobraćajku, toliko užasnu da moji neće moći da me identifikuju koliko ću biti ugljenisana. Kao, kola će da se zapale i ja zajedno s njima. Posle toga je u mene ušao opasan strah, pa ja od tada samo sporo vozim. Obožavala sam brzu vožnju i brza kola do tog momenta. Onda me je obuzeo strah i oprezna sam jer se plašim da će se to kad-tad obistiniti.

TERAM ĆERKU DA POKAZUJE GRUDI MOJIM DRUGARICAMA

Božinovska je progovorila o odnosu sa ćerkom Jelenom Vučković, koja je krenula njenim stopama, pa priznala da s njom ne može da menja garderobu da se ne bi obe našle na meti kritika.

- Nažalost ne jer je moja Jelena u javnom poslu. Ne mogu detetu da dam haljine jer bi odmah pisali da je jadnica koja nosi mamine stvari. Sad se prati svaki korak. To su veliki troškovi. Duplo ona i ja kupujemo - požalila se Goca, a onda priznala kako je tera da pokazuje grudi pred njenim drugaricama:

Foto: instagram.com/jelenavuckovic1

Jelena Vučković

- Jelena ima prirodne, prelepe grudi, velike. Ja joj često kažem: "Jelena, sine, molim te pokaži mojim drugaricama da ti vide grudi. Skini se, to su grudi kakve sam ja imala kao devojka." Ona kaže: "Mama, da li si ti normalna, da se skidam gola pred ženama?" Ona nema silikone i sva je prirodna. Na početku karijere su je prozivali da ima silikone, a onda sam ja htela da je vodim na preglede da dam dokaz da Jelena nema ugrađene silikone u grudima. Bolelo me je da pišu kako se moja ćerka probija silikonima na sceni.

Ne jedem ništa već godinama, pravim žurke i samo ludujem!

Pevačica je otkrila i tajnu vitke linije jer se mnogi pitaju da li išta jede kada je vitka poput devojke.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goca Božinovska o održavanju linije

- Ja i ne jedem ništa već godinama. Kuvam kao luda, kuvam sve i stalno kuvam. Radim, a onda dođem kući i uzurpiram kuhinju kao luda žena. Sve specijalitete pravim. Mogla bih da budem šef neke kuhinje. Sve imam u malom prstu. Od silnog kuvanja se zasitim i onda mi se ne jede ništa. Ja samo mislim o deci. Kako su, da li su gladni. Ustajem rano, spavam dva-tri sata. Eto odakle moja dobra linija. Živim zdravo, ali ima momenata kada 15 dana samo ludujem. Pevam, igram, sama sa sobom. Pravim žurke samo za sebe. Sama sebi ugađam.

Otpustila sam kućne pomoćnice da mi deca ne postanu debili

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goca Božinovska sa decom

Goca je imala i posebne vaspitne mere za decu. Nekada je u kući imala kućne pomoćnice, a onda je rešila da uzme stvari u svoje ruke.

- Imala sam ih neko vreme, zaista su mi bile potrebne. Deca su mi bila mala tada. Nisam imala vremena od posla. Onda sam razmislila, neću da od dece pravim debile. Moraju da uče. Neće zauvek da bude čistačica pored njih da ide i čisti za njima. Tada sam im prepustila da sami sređuju svoje sobe. Znali su da sledi provera da li je sve čisto kad se vratim sa nastupa. Zvali su me higijeničarka i čistačica. Išla sam za njima i proveravala da li je sve uredno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

28.07.2022 08:21

Sve je na prodaju. Cena daj šta daš, samo da radnja radi. A kad se Goca razvlačila sa onim Šeferom kao slatko testo, to bilo pa prošlo i zaboravilo se. Al' neko od gore sve vidi i ništa ne prašta. Svakom prema delu, ili još bolje zlodelu.