VREMEPLOV: Zoran Marjanović 0d 1990. i ASTRALNOG SVETA, do 2022. OSUĐENOG za UBISTVO supruge Jelene! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

26.07.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je vremeplov Zorana Marjanovića, sada osuđenog ubice, a pre samo nekoliko godina uglednog kompozitora!

VREMEPLOV: Zoran Marjanović 0d 1990. i ASTRALNOG SVETA, do 2022. OSUĐENOG za UBISTVO supruge Jelene! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, Zadruga Youtube.com printscreen, Instagram.com printscreen, Tanjug/B. STEKIĆ

Zoran Marjanović biografija

Zoran Marjanović rođen je 20. jula 1978. godine u Beogradu, gde je živeo i zasnovao porodicu. On se u estradnom svetu proslavio kao kompozitor i aranžer, a preko posla je upoznao i suprugu Jelenu Krsmanović, koja mu je kasnije rodila naslednicu Janu Marjanović. Oni su porodično živeli u Borči, sa Zoranovim roditeljima, Zoricom i Vladimirom Marjanović.

 

Muzičkom produkcijom se bavi više od dvadeset godina, a autor je folk hitova „Digni me, pao sam“ Milana Dinčića Dinče, „Zlatnik“ Tanje Savić, „Bato bre“ Indire Aradinović Indi i drugih. Sarađivao je i sa pokojnom suprugom Jelenom, kojoj je komponovao, aranžirao i producirao brojne pesme.

Marjanović je i pre nego što je započeo muzičku karijeru, bio poznat mnogima, ali iz potpuno drugog ugla. Naime, on se sa samo deset godina pojavio na malim ekranima, kao dečkić koji ima komunikaciju sa atralnim svetom, o čemu je pričao za Treće oko 1990. godine. 

Republika

Foto: Printskrin/Youtube/Večernje novosti

Zoran Marjanović priča o atraslnom svetu sa deset godina

 

- Astralni svet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala - započeo je Zoran priču i nastavio:

- Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam video ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-belo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju.

 

 

Tamo sam video dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj - poručio je Zoran.

No, nakon ovog intervjua, Zoran se nije pojavljivao u javnosti sve do njegove romanse sa Jecom, kada ga je javnost upoznala u totalno drugom svetlu. Naime, Marjanović nije mnogo odlazi od svog izgleda, i dalje je imao dužu kosu, sa šiškama koje je terao na napred. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zoran Marjanović ispovest

On je bio prepoznatljiv po frizuri o kojoj su tek kasnije svi pričali. 

Međutim, 2016. godine 2. aprila, život Marjanovića se menja iz korena. Tragedija koja je tek nedavno dobila svog epilog obeležila je njegovo pojavljivanje u javnosti. Naime, Jelenu Krsmanović na nasipu u Borči usmrtio je, po presudi suda, baš Zoran. 

Prošlo je šest godina do presude suda, koju su svi čekali, a tada kada se tragedija desila, Zoran je tvrdio da je on potpuno nevin, te da njegova porodica nema veze sa Jeleninom tragedijom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

No, samo neko vreme nakon jezive tragedija, u septrembru 2017. godine Marjanović donosi odluku da uđe u rijaliti ,,Zadruga 2", a tada ga niko nije prepoznao, kada se pojavio na malim ekranima. Naime, Marjanović je odlučio da se ošiša i osveži izgled, što su mnogi povezali sa Jeleninom tragedijom. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zoran Marjanović Zadruga

 

- To je već ispričana priča, desetak puta i u ovom profilu sam rekao. Suvoparno je pričati o tome, ukratko, ulazim da me narod vidi onakvog kakav jesam. Blaćeni smo neistinama raznim, ja sam spreman da uđem u rijaliti zbog moralne satisfakcije i to je jedini motiv za ulazak zapravo - rekao je Marjanović po ulasku u studio. 

Šta znači sanjati šišanje?

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šišanje na ćelavo

 

Šišati sebe – Kada osoba sanja da seče sopstvenu kosu, to označava njenu potrebu za promenom, posebno posle nekih teških i traumatičnih iskustava u životu, kada se ovakvi snovi najčešće javljaju. Pošto je kosa jedan od najreprezentativnijih elemenata nečije pojave, šišanje na javi ili u snu označava i želju osobe da pokaže da je doživela promenu i napustila stare navike ili prebrodila neku životnu krizu, te da je spremna za novi početak.

Međutim, Zoran se u rijalitiju zadržava jako kratko, oko nedelju dana, jer je stiglo važno pismo da napušta rijaliti zbog saslušanja u policiji. Par dana po njegovom napuštanju rijalitija, voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da se Marjanović neće vraćati, jer je zvanično uhapšen zbog ubistva supruge. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zoran Marjanović napustio Zadrugu

No, nekoliko godina kasnije, Marjanović se pojavio na suđenju, kako bi čuo zvaničnu presudu suda o slučaju ubistva supruge. Nakon što se pojavio ispred Palate pravde, moglo se primetiti da se dosta promenio.

Simbolika šišanja ,,na keca"! 

Foto: pixabay.com

Šišanje

 

Veruje se da da odluka o šišanju na kratko ima veliku simboliku, naročito kada su u sve umešane tragedije. 

Uglavnom se smatra da kada neko odluči da se ošiša preko noći, da je doneo velike i ključne odluke u životu. Vežu se za teške i tragične događaje, nakon kojih su muškarci spremni da se suprostave nekolicini antagonista. 

Od poteza da se ošiša na ćelavo, do toga da se i kada je kilaža u pitanju, malo opustio i nabacio koji kilogram viška. 

  Republika

Foto: N. Pančić

Zoran Marjanović suđenje

Ono što je takođe uočeno jeste da je Marjanović pustio bradu, koja do sada nije bila njegov zaštitni znak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading