Anastasijin bivši staje na ludi kamen?! Đorđe Kuljić se ŽENI, kum će mu biti naš proslavljeni TENISER?

Autor:

Zabava

26.07.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par ne krije da uživa u ljubavi.

Anastasijin bivši staje na ludi kamen?! Đorđe Kuljić se ŽENI, kum će mu biti naš proslavljeni TENISER?

Foto: E Stock

Bivši izabranik Anastasije Ražnatović, mladi preduzetnik Đorđe Kuljić, nakon raskida sa pevačicom uživa u novoj vezi sa izabranicom Milom. Par ne krije ljubav, pa su tako više puta viđeni u javnosti zajedno, a trenutno uživaju u odmoru, na kom im društvo pravi jedan od najboljih Đorđevih prijatelja, proslavljeni teniser Filip Krajinović.

Foto: ATA Images

Đorđe Kuljić u društvu nove devojke Mile

 

Filip fotografije sa letovanja deli sa javnošću putem društvenih mreža, a njegovi pratioci odmah su uočili da su Đorđe i Mila gotovo nerazdvojni.


Budući da je Đorđe vezu sa Anastasijom, ali i svoju intimu do sada držao u strogoj tajnosti, nakon što je obelodanio vezu sa Milom mnogi su pomislili da je par sve bliže venčanju, a spekuliše se da bi kum mogao da im bude upravo proslavljeni teniser.

Podsećamo, Anastasija Ražnatović nakon višegodišnje veze sa Đorđem Kuljićem uplovila je u romansu sa poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a par ne krije koliko uživa u ljubavi.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading