Knedle sa šljivama, voće, zabranjeno pušenje! Svi zahtevi i prohtevi naših zvezda, Ceca traži VODU, a Karleuša PAPAGAJA!

Autor:

Zabava

24.07.2022

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajder lista poznatih.

Knedle sa šljivama, voće, zabranjeno pušenje! Svi zahtevi i prohtevi naših zvezda, Ceca traži VODU, a Karleuša PAPAGAJA!

Foto: ATA/ST/V.Lukić/ST/D.Kadić

Nije tajna da pevači poput svetskih zvezda imaju svoje liste zahteva (rajder lista), koju njihovi menadžeri šalju organizatorima koncerata i nastupa, a uglavnom se odnose na hranu i piće, prenosi Kurir.

Svetlana Ceca Ražnatović je reklo bi se, iako jedna od najvećih zvezda, jedna i od najskromnijih, te joj je glavna stavka voda.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca

- Imam rajder listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - otkrila je ona svojevremeno.

Dragana Mirković takođe traži samo vodu, dok se na listi Lepe Brene nalazi samo voće.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

- Volim da se najedem svežih voćki. Nema neko koje posebno preferiram, sve voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi - rekla je pevačica u jednom intervjuu.

Seka Aleksić ima rajder listu za velike koncerte poput Arene.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

- Ono što želim je negazirana voda na sobnoj temperaturi, što je potpuno normalno zbog grla i glasnica. Ono više od te vode, za koju tražim da je negazirana i da nije hladna, a podvučeno je crvenom olovkom, jeste da se u bekstejdžu ne puši. Znači cigarete - no! - rekla je Seka u jednoj emisiji.

Što se Ace Lukasa tiče, on nema neke prohteve, njega samo interesuje da bude dobar smeštaj, kao i Tanju Savić, koja kada u Beču gostuje, traži da bude u hotelu ''Hilton''.

Republika

Foto: ATA Images

Aca Lukas

Jedna od najzahtevnijih zasigurno je Jelena Karleuša. Njoj je veoma važan hotel, a o njenoj rajder listi se polemiše još od 2012. godine. Naime, ona je organizatorima nastupa u Vrnjačkoj Banji tražila papagaja u bekstejdžu. Na njenoj listi su se tada nalazili i voda svetskog proizvođača, neprskane jabuke, grickalice bez glutena. Isključivo traži garderobu bez prozora i da ispred ima parking, ali i obezbeđenje. Na bini moraju biti dva ventilatora.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

Dženan Lončarević je zahtevao da ga nakon silaska sa bine na koncertu na Tašmajdanu čekaju voda, čokoladne bananice i knedle sa šljivama i kremom. Zorica Brunclik i Miroslav Ilić traže da probaju tradicionalna jela kraja u kojem gostuju, a prilikom jednog koncerta u Makedoniji njihov zahtev su bile paprike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading