Lukas LETUJE sa Sonjom iako nisu zajedno! Folker čini sve za svoju mezimicu, otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom!

Autor:

Zabava

22.07.2022

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas zbog ćerke letuje sa bivšom ženom.

Lukas LETUJE sa Sonjom iako nisu zajedno! Folker čini sve za svoju mezimicu, otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom!

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas će ove godine otputovati na more s mezimicom Viktorijom i njenom majkom, svojom bivšom ženom Sonjom Vuksanović.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Aca Lukas letuje sa Sonjom Vuksanović

Naime, Lukas ne krije da mu prija društvo bivše žene, kao i da nema problem da se svaki dan viđa s njom, posebno ako na tome insistira njihova ćerka. 

- Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A s Viktorijom odemo Sonja i ja iako nismo zajedno, ali s Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na pet, šest dana nas troje zajedno - rekao je Lukas za medije i dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas o Sonji

- Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Za svoju decu ću uvek da uradim sve, ali, naravno, neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading