MAJA I PECA POBEGLI IZ SRBIJE: Starleta i Subotićkin muž u ozbiljnoj vezi - ovo je razlog prevare?

Autor:

Zabava

11.07.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović šokirali su javnost kada je isplivao njihov video na kome se ljube.

MAJA I PECA POBEGLI IZ SRBIJE: Starleta i Subotićkin muž u ozbiljnoj vezi - ovo je razlog prevare?

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković Predrag Raspopović i Aleksandra Subotić

I dok traje drama zbog njihove afere, njih dvoje su otputovali u su Crnu Goru, a popularna starleta Maja Marinković kazala je drugarici da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu:

- Maja i Peca su započeli vezu i sada se ne odvajaju. Odmah posle Zlatibora otputovali su u Crnu Goru gde će provesti nekoliko dana. Ona nema nameru da raskida s njim i tvrdi da njegova veza sa Aleksadrom uopšte nije funskionisala i da su bili zajedno samo zbog deteta. Maja kaže da se ozbiljno zagrejala za Pecu i da će se boriti za njihovu vezu - otkrila je Marinkovićkina drugarica.

Inače, Aleksandra Subotić ne krije da je van sebe zbog udarca koji joj je zadao bivši partner i prijateljica.

- Aleksandra ne prestaje da plače otkako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše... - rekao je dobro obavešten izvor za Blic o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

- Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam - pričala je Aleksandra u lajvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lana

11.07.2022 19:40

Auuu,koji frajer.Lova i samo lova.Da nema love,ne bi ga ni jedna