Osmakčić UDARA žestoko: Posvetio pesmu Staniji Dobrojević, a reči koje joj je posvetio znače samo JEDNO! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

11.07.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar rešio je da na skoro sve načine unovči svoju popularnost, pa je svoju prvu pesmu posvetio Staniji Dobrojević

Osmakčić UDARA žestoko: Posvetio pesmu Staniji Dobrojević, a reči koje joj je posvetio znače samo JEDNO! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Bivši zadrugar Marko Osmakčić nakon što je lažnom smrću napustio Zadrugu, odlučio je da ode u pevačke vode a svoju prvu pesmu posvetio je Staniji Dobrojević

 

Markova pesma "Stanija" našla se na Jutjubu, ali post koji je objavio na Instagramu nema sumnje da je izazvala emociju kod Stanije. 

 

 

- Narode dragi, pesma "Stanija" je napokon izašla. Želim se prvenstveno zahvalit svojoj dragoj prijateljici Staniji Dobrojević koja mi je dala maksimalan vetar u ledja, podršku za pesmu i isto tako za sudelovanje u spotu. Stanija je pokazala od samog početka našeg upoznavanja da je jako lojalan prijatelj i da mi nikada nije okrenula leđa. Koliko god mene neko blatio ili pokušavo ocrnit, ona nije promenila svoj stav prema meni. Jako sam ti zahvalan Stanče i nadam se da ti se nekada mogu odužiit za sve ovo. Naravno sve pohvale za moju cielu ekipu koja je pokidala do zadnjeg - napisao je Marko uz svoj post na društvenim mrežama. 

 

Da li Osmakčić želi da ostane u medijskom svetu zahvaljujući i šlepajući uz Staniju ostaje nam da vidimo?!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading