Ruška Jakić oplela po današnjim devojkama: Nije najgore imati odnos sa nekim koga ne voliš! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zabava

11.07.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška ne krije da je u svoje vreme bila seks simbol i jedna od najpoželjnijih beograđanki

Ruška Jakić oplela po današnjim devojkama: Nije najgore imati odnos sa nekim koga ne voliš! (FOTO)

Foto: Youtube.com

Ruška Jakić veliku popularnost je stekla još u bivšoj Jugoslaviji. Uvek je bez dlake na jeziku govorila o tabu temama koje su i u to vreme njene popularnosti bile sramne Ne libi se da često u izjavama kaže da je bila najpoželjnija beograđanka u to vreme. 

 

Ruška se u jednoj emisiji dotakla teme kako današnje devojke dolaze do svojih pozicija u društvu. 

 

- Na osnovu svog iskustva mogu samo da kažem da ih žalim. Šta znači bilo ko uspešan, sa mnogo love, meni to nikada nije bila ulaznica za život. I zato danas u svojim ćetrdeserim godinama mogu da kažem da sam zaista srećna žena. Imala sam uspone i velike padove, ali sam imala hrabrost da se sa tim padovima suočim i to neka bude poruka svim mladim devojkama koje vole da iza sebe imaju uspešnog biznismena sa mnogo love - kaže Ruška. 

 

 

- Pokaže se brzo ko je postigao nešto radom, a ko preko kreveta. Preko kreveta se ništa ne postiže. Sa kim god sam bila bilo je samo i jedino iz ljubavi. Tri puta sam se udavala, tri puta se razvodila. Nije teško leći sa nekim koga ne voliš, najgore je probuditi se sa nekim koga ne voliš. Za mene je mnogo erotičnije bio osećaj da će se možda nešto dogoditi, nego buditi se sa strancem u noći - piše Kurir. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading