BIVŠI dečko Stanija Dobrojević dobio BLIZANCE: Slavlje trajalo do jutra, a poznat je po SKANDALIMA i TUČAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Panajotović dobio naslednike, blizanci su stigli na svet!

BIVŠI dečko Stanija Dobrojević dobio BLIZANCE: Slavlje trajalo do jutra, a poznat je po SKANDALIMA i TUČAMA! (FOTO)

Foto: instagram

Stanija Dobrojević

Dušan Panajotivć prošle noći slavio je rođenje ćerkice Nikolete i sina Jakova, a slavlje je bilo do ranih jutarnjih sati. Inače, Dušana su često dovodili u vezu sa starletom Stanijom Dobrojevićem. Svojevremeno, Stanija i Panajotović su jednom prilikom uslikani zajedno, no, do sada starleta nikada otvoreno nije pričala o romansi sa njim. 

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Stanija Dobrojević Amig show

 

Na Instagram profilu prijatelji koji su slavili sa Dušanom objavili su storije na kojima se vidi njegova pocepana majica i opis ,,Tata". 

Republika

Foto: Instagram.com

Dušan Panajotović Instagram

 

Poznati MMA borac u javnosti se pojavljivao nekoliko puta, a poslednja informacija vezana za njega datira od prošle godine kada je demolirao restoran jednog hotela na Kopaoniku jer je, navodno, konobar odbio da ga usluži.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Dušan Panajotović

 

Panajotović je često upadao u incidentne situacije, a u žižu javnosti dospeo je nakon što su pojedini mediji objavili da je u jednom beogradskom klubu išamarao pevačicu Gogu Sekulić, kojoj je od udaraca pukla bubna opna. Zbog ovog incidenta, Panajotović je bio i uhapšen, ali je Sekulićeva kasnije porekla da je bila žrtva šamaranja, piše Informer. 

Republika

Foto: printsrin/TV Pink

Dušan Panajotović

 

Batine od Panajotovića, kako su mediji pisali, dobio je i fudbaler Vladimir Volkov, s kojim se navodno sukobio na jednom splavu, i to zbog starlete Soraje Vučelić. Mediji su tada preneli da je incident izazvao Volkov jer je "dosađivao" Vučelićevoj, kojoj je potom "u pomoć pritekao" Panajotović, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading