Nikolina je iz sefa mog sina ukrala 270.000 evra u zlatu i 68.000 u kešu: Šok-ispovest Vidojevog oca Miše Grofa

Autor:

Zabava

07.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugom sefu, koji se nalazi u Zagrebu, sigurno čuva njegove skupe satove, umetnine i nakit. Taj je pod šifrom, moj sin joj je na mesečnom nivou slao pare na račune, izdržavao je celu njenu porodicu, tvrdi Viktor Ristović.

Nikolina je iz sefa mog sina ukrala 270.000 evra u zlatu i 68.000 u kešu: Šok-ispovest Vidojevog oca Miše Grofa

Foto: ATA Images

Miša Grof, VIdoje Ristović, Nikolina Pišek

Otac pokojnog Vidoja Ristovića Viktor Ristović otkrio je za Republiku nove detalje o tome kako je snajka Nikolina Pišek potkradala njegovog naslednika, pa je progovorio o novom sefu, koji voditeljka navodno ima u Zagrebu i u kom se, najverovatnije, nalazi zlato i novac u vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra.

Miša Grof je za naš list otkrio da je Nikolina deo novca tamo skladištila s obzirom na to da je njegov sin na hiljade evra prebacivao na njene račune u Hrvatskoj. Ristović takođe tvrdi da je Nikolina ispraznila sef koji su poneli na more u avgustu 2020, a u kom su bili zlato, satovi i na hiljade evra, kao i da je za krađu optužila lopova koji zapravo i ne postoji.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina i Vidoje

- Nikolina je odnela sve iz sefa koji su Vidoje i ona poneli na more kad se desila ona čuvena pljačka, o kojoj su tada brujali mediji. Nikakav lopov tu nije bio posredi, samo ona. To je sve bilo dobro smišljeno do poslednjeg detalja. Tada je njoj navodno odneto zlato u vrednosti od 270.000 evra i 68.000 evra u kešu. Neki ljudi s kojima sam kasnije stupio u kontakt rekli su mi da su bili i satovi u sefu. Posle sam saznao da verovatno postoji i drugi sef, za koji nemam ni ključ ni šifru. To samo Nikolina zna jer se on nalazi u Zagrebu - priča Miša za naš list i nastavlja:

- Ko zna šta se nalazi u tom jednom sefu, kom ja nemam pristup. Što bi bilo kome pričala šifru kad je kod nje u Zagrebu. Moj sin je njoj slao pare svakog meseca na hrvatske račune. Izdržavao je celu njenu porodicu, kupovao kola na koja se pokazivalo prstom. Već sam vam rekao da je i njenom bratu kupovao automobile. Novcem je ona raspolagala, tako da mogu misliti šta je sve u tom sefu. Sigurno ima neki štek.

Miša Grof nam je otkrio i da se svakodnevno sastaje s advokatima jer na pravi način želi da osigura svoje umetnine.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Nikolina i Vidoje

- Već nekoliko dana se sastajem s najboljim pravnicima u zemlji. S njima se dogovaram oko toga šta mi je najbolja opcija jer nameravam da osiguram sve svoje umetnine. Nikolina je ranije gledala kako da proda neke stvari, sastajala se s ljudima, ali, na sreću, u tome nije uspela. Sve ću da osiguram, znate vi koliko sve to vredi - rekao je Miša, pa pomenuo i pokojnog Arkana, kom je prodavao neke od najvrednijih slika:

- Arkan i ja smo bili drugari još od detinjstva. Nikada mu ništa nisam poklonio jer on to nije želeo. Hteo je sve da plati, vodio se time: "Čist račun, duga ljubav."

Miša: Maserka mi se nikad nije javila

Grof kaže i da mu se do danas nije javila žena u čijem je stanu Vidoje preminuo kada je bio na masaži.

- Skoro sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin. Ona se nikad više nije javila, a ja sam od vas saznao da je ona iz Valjeva, a da u Beogradu radi. Možda je i ona nešto petljala s novcem, ko zna. Možda nešto krije. Ja niti imam broj niti mogu da je pozovem za neke detalje.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading