PORODILA SE MARIJA MIKIĆ! Devojčica dobila ime grčkog porekla! "Mislila sam da ću napraviti promociju, ali je gospođica odlučila da dođe ranije"! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Marija Mikić se danas, 5. jula, porodila u Višegradskoj i dobila ćerku.

PORODILA SE MARIJA MIKIĆ! Devojčica dobila ime grčkog porekla! "Mislila sam da ću napraviti promociju, ali je gospođica odlučila da dođe ranije"! (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Marija Mikić

Ovo je Marijino prvo dete, a sa izabranikom Jovanom se već dogovorila da joj daju ime Đurđa. Mama i beba se osećaju dobro.

Ime Đurđa je grčkog porekla. Izvorno je nastalo od grčkog Geōrgos što znači „onaj koji obrađuje zemlju“ ili „poljoprivrednik“.

Pevačici je, inače, tokom poslednjeg pregleda prethodnog dana bilo rečeno da se spakuje i vrati se u porodilište. Termin joj je bio 11. jula, međutim, beba je poranila. Marija se bila našalila i na svojim „storijima" da je njena „gospođica" rešila da dođe na svet ranije.

Foto: Printscreen/Instagram/jokarica89

 

Kako je rekla, ona je mislila da napravi promociju novih pesama, koje izlaze u petak, prenosi Blic.

- Poslata sam kući da se spakujem i da se vratimo u bolnicu. Rečeno mi je kroz dan, dva, eventualno tri da je Đurđa tu. Naravno, šta je meni prošlo kroz glavu je da pesme i spotovi izlaze u petak, a ja ću tada biti u bolnici - ispričala je Marija, pa nastavila:

- A mislila sam da ću napraviti promociju (smeh). Ali ne, gospođica je odlučila da dođe ranije. Javiću vam se iz bolnice da odete na Jutjub da slušate nove pesme (smeh). Svašta me je nešto snašlo u ovih nedelju dana, ali dobro, da smo živi i zdravi - dodala je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading