Slađa Alegro napunila 43: Suprug joj je ovako čestitao, a evo zašto izbegava javnost!

Autor:

Zabava

29.06.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raskošnog glasa dobila je od svog partnera putovanje podovom 43 rođendana, a on je na društvenim mrežama napisao koliko je boli.

Slađa Alegro napunila 43: Suprug joj je ovako čestitao, a evo zašto izbegava javnost!

Foto: ST/D.KADIĆ

Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran spakovali su kofere i otputovali u Atinu gde su proslavili njen rođendan.

Slađa je ispod objave na društvenim mrežama napisala da je ponosna na sve što je u životu stekla, kao i da se odlično oseća u svojoj koži. 

- 43 godine, pa šta, lagano. Sve što želim imam, sve što sam želela imam. Nju i njega, ljubav, radost, pesmu. Za ovaj život puna kapa - napisala je pevačica, dok je njen suprug objasnio kako izgleda kada joj ispunjava želje:

- Kada te ja izvedem za rođendan, sve gori. Prvo kamen, a onda i vazduh trepti, k'o da nebo gori.

Foto: Instagram printscreen

Čestitka

 

Inače, Slađa od 2014, živi sa Zoranom za kog se udala u januaru 2016. godine. Ovaj srećni par je 2018. godine dobio ćerkicu Milu. Zoran međutim izbegava da se pojavljuje s pevačicom na javnim događajima, što je pevačica u više navrata objasnila.

 - Zoran ne voli da se mnogo pojavljuje u medijima, on je rodom iz Foče i dugo smo zajedno, brak je logičan sled naše veze. Ekonomista je po struci, radi u jednoj ozbiljnoj firmi i nije deo estrade ni javne scene, ali je uvek uz mene. On je pre svega dobar čovek koji me voli i poštuje - rekla je Slađa. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading