Hana Huljić mesec dana pred porođaj ZABRINULA celu porodicu! Molili su je da ne radi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.06.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana Huljić nastupala je sa svojim ocem Tončijem u Zagrebu.

Hana Huljić mesec dana pred porođaj ZABRINULA celu porodicu! Molili su je da ne radi OVO! (FOTO)

Foto: printscreen yotube/Hana Who

Trudna Hana Huljić koja sa pevačem Petrom Grašom očekuje ćerkicu, porodiće se u narednih mesec dana, ali je to ne sprečava da radi. Naime, iako su je svi upozoravali da je priprema za koncert stresna za njeno stanje, Hana je zapevala uz svog oca Tončija Huljića u hrvatskoj prestonici

Foto: instagram/hanahuljić

Hana Huljić

S obzirom na to da su pripreme za koncert bile naporne i da je preživela svojevrsni stres, suprug Petar, kao i ostali članovi porodice, bili su zabrinuti za nju, a kako bi ih umirila Hana je obećala da je ovo i zvanično bio njen poslednji nastup pre porođaja.

- Imam potrebu da otpevam svoju kompoziciju jer sam je napisala baš za sebe i rekla sam da ću izdržati dve pesme - kaže i dodaje da je sada potpuno spremna da sa suprugom Petrom u miru čeka rođenje ćerkice.

Republika

Foto: Instagram/hana.huljic

Hana Huljić pevala sa ocem na koncertu

- Sve je u redu. Ovo je zapravo bio najveći stres i sad kad je prošlo, sad može biti bilo šta i bilo kad - rekla je Hana za Večernji list. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading