Bane Mojićević ima NOVU DEVOJKU! Pevač nakon razvoda našao sreću i to preko DRUŠTVENIH MREŽA!

Autor:

Zabava

28.06.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Mojićević ponovo zaljubljen.

Bane Mojićević ima NOVU DEVOJKU! Pevač nakon razvoda našao sreću i to preko DRUŠTVENIH MREŽA!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Pevač Bane Mojićević razveo se od supruge Milice sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. On je nakon kraha braka izbegavao da priča o problemima i razlozima zbog kojih on i MIlica nisu više zajedno, a sada je priznao da je ponovo srećan u ljubavi.

Republika

Foto: instagram.com/mojicevic_bane

Bane Mojićević i bivša supruga Milica

- Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam posle 3 godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram o zajedničkom životu. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža - rekao je Bane za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading