PAO SOČAN POLJUBAC! Ana Lazarević i Janko priznali sve o svojoj VEZI! Roditelji su oduševljeni ZETOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.06.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada influenserka Ana Lazarević pojavila se na festivali "Sunčane skale” sa Stefanom Jankovićem, a tom prilikom otkrili su u kakvom su odnosu.

PAO SOČAN POLJUBAC!  Ana Lazarević i Janko priznali sve o svojoj VEZI! Roditelji su oduševljeni ZETOM! (VIDEO)

Foto: Republika

Jutjuberka i pevačica Ana Lazarević pojavila se na ovogodišnjem festivalu “Sunčane skale” kako bi predstavila svoju novu pesmu. No, tom prilikom Anu je podržao njen, kako tvrdi drug, Stefan Janković poznatiji kao Janko.

Tom prilikom popričali smo sa Anom i Stefanom, a oni su pred našim kamerama otkrili sve o njihovom tajnoj vezi.

Republika

Foto: Republika

Ana Lazarević i Stefan Janković Janko

- Mi smo samo prijatelji, možda nekad budemo zajedno, ali za sada smo samo prijatelji - tvrdi Stefan za Republika.rs, a potom se Ana nadovezala:

- Mi se grlimo drugarski, to je sve drugarski. Mi tako odlučimo da putujemo u šest ujutru, i već smo uveče tamo. Oboje smo avanturistički tipovi, volimo da se ide i putuje. Volimo da se družimo. 

Svi su bili iznenađeni kada je mladi Stefan prikazao pratiocima da je pazario opasno mladunče lava, a mnogi komentari su bili da ga je Janko maltretirao, te je pred našim kamerama prokomentarisao i to:

Republika

Foto: Republika

Ana Lazarević i Stefan Janković Janko

- Ja ne maltretiram nijednu životinju.

No, to nije sve, zbog čega su se Ana i Stefan zbunili nakon što su se poljubili pred našim kamerama, pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading