Raskinuli Tanja Savić i Draško Stanivuković! Pevačica potvrdila da su bili zajedno godinu dana, ali da više nisu u kontaktu! Sigurna samo u jednu stvar!

Autor:

Zabava

26.06.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našao je on devojku već, sigurna sam, kaže Tanja Savić o svom bivšem Drašku Stanivukoviću!

Raskinuli Tanja Savić i Draško Stanivuković! Pevačica potvrdila da su bili zajedno godinu dana, ali da više nisu u kontaktu! Sigurna samo u jednu stvar!

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", šarmantne voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić ugostile u svom studiju pevačicu Tanju Savić, koja je progovorila o emotivnom životu.

Naime, pevačica se na samom početku dotakla afere "venčanica", kada je nedavno na društvenoj mreži Instagram okačila fotografiju sva u belom i označila Banjaluku, te su svi aludirali da se udala za gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Tanja Savić u venčanici

 

- Jeste bio cilj da poremetim celu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog za savet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, rešila sam da im malo uzvratim. Obukla sam venčanicu, probala da vidim kako je, pošto nisam nosila na svom venčanju, bilo je samo građansko venčanje, u crkvi se nisam venčala. Da ste me pitali da li priželjkujem to pre deset godina, rekla bih da, sada me je to prošlo. Mislim da sam prerasla to - ističe Tanja.

Tanja je u razgovoru priznala da više nije u kontatku sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke, i da su prekinuli odnos.

- Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno (smeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u venčanici, bolje da ne pričam dalje... Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on devojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir - otkriva Savićeva, pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić

 

- Lepo je imati nekog, a nemaš ga, i taj neko te uopšte ne smara, ne pravi ti tenziju, ne pravi ti pritisak, nije s tobom, a opet svi ti čestitaju. Interesantno, zaista. Nikome nisam zamerila ništa, prosto sam takva osoba, nemam to u sebi i nisam zlopamtilo. Sve ja to pustim neka ide kako ide, opet kažem, živim u trenutku - priča Tanja kroz smeh u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading