IZAZOVNO IZDANJE LEPE VODITELJKE! Kosjerinu u ovoj kombinaciji do sada niste videli! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

26.06.2022

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki na domaćim televizijama, a sada je još jednom pokazala da s pravom nosi tu titulu.

IZAZOVNO IZDANJE LEPE VODITELJKE! Kosjerinu u ovoj kombinaciji do sada niste videli! (FOTO)

Foto: instagram.com

Navikli smo da Kosjerinu viđamo u svečanim haljinama, ponekad čak i kako u minićima mami uzdahe jačeg pola, ali u ovakvoj "kežual" varijanti je do sada nismo videli.

Popularna voditeljka je na svom Instagram profilu postavila fotografije s mora, na kojima je nosila kratki šorts, u kojem je njena savršena figura došla do izražaja. 

Ispod objave su se ređali komentari, a jedan je napisala i njena koleginica Kristina Radenković.

- Gori more - napisala je voditeljka Slagalice.

Inače, Dragana je već nekoliko godina u vezi sa stomatologom Bojanom Parduvim, sa kojim je planirala i svadbu, ali je korona poremetila planove ovog para.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije - rekla je Kosjerina ranije za "Blic".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading