Svi su RIDALI, nisam mogla da ZAUSTAVIM SUZE, on je imao takav UTICAJ... Suzana Mančić ovo NIKADA ne može da zaboravi, KONAČNO PROGOVORILA!

Autor:

Zabava

25.06.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest Suzane Mančić iz detinjstva nateraće vam suze na oči

Svi su RIDALI, nisam mogla da ZAUSTAVIM SUZE, on je imao takav UTICAJ... Suzana Mančić ovo NIKADA ne može da zaboravi, KONAČNO PROGOVORILA!

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić progovorila  je o situaciji koju je doživela kao devojčica, a koju nikad ne može da zaboravi.

Od malih nogu imala je priliku, zahvaljujući ocu, da ide na razne događaje i uživa u predstavama, koncertima i tom prilikom upozna mnoge ljude iz javnog sveta.

– Hoću da ispričam jednu priču, bila sam mala, sećam se. Često smo dobijali karte, išla sam na balete, u pozorište i pojavi se prvi solistički koncert Đorđa Marjanovića. Bila sam toliko mala, da sam tek trebala da krenem u prvi razred. Mama i ja smo bile đokisti i odemo mi na koncert, u Dom sindikata prekoputa naše kuće – priča ona, piše „Grand Online“.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

 

Kako kaže, iako je bila tako mala, nije mogla da zaustavi suze, a ni sama nije znala zašto.

– I peva Đorđe Marjanović, sve divno, ja njega volim i uživam u pesmama, kad on zapeva na kraju pesmu „Ja plaćam ove noći“ i on pada tu po sceni, ceo Dom sindikata rida i ja plačem, ne znam zašto plačem, al’ plačem. Jednostavno, on je imao uticaj na publiku, mogao je sa njom da radi šta hoće – prisetila se Suzana.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading