Pevačici muž zbog toga što je POZNATI kompozitor ZABRANIO i uskratio najveću ŽELJU: Nije mi dao da idem u ''Zvezde Granda'', bila sam TUŽNA!

Autor:

Zabava

23.06.2022

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Zorani Simeunović najveća želja neostvarena zbog supruga.

Pevačici muž zbog toga što je POZNATI kompozitor ZABRANIO i uskratio najveću ŽELJU: Nije mi dao da idem u ''Zvezde Granda'', bila sam TUŽNA!

Foto: Republika

Popularni kompozitor Stevan Simeunović ima veoma talentovanu suprugu, pevačicu Zoranu Simeunović, koja se posle dužeg vremena ponovo pojavila na estradnoj sceni, a sada je otkrila da je zbog jedne stvari bila veoma tužna kada je njena karijera u pitanju, kao i da joj je muž uskratio najveću želju.

Republika

Foto: Republika

Zorana Simeunović

- Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u "Zvezde Granda"! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do Zvezda Granda. Rekao mi je odmah "Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer". Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej - ispričala je Zorana, prenosi GrandOnline.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading