Otkrivena MISTERIJA koju su svi dugo čekali da čuju: Ovo je razlog zašto suprug Slađe Alegro nikad neće da se slika SA PEVAČICOM! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

17.06.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro otvorila dušu za Republiku!

Otkrivena MISTERIJA  koju su svi dugo čekali da čuju: Ovo je razlog zašto suprug Slađe Alegro nikad neće da se slika SA PEVAČICOM! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Slađa Alegro

Slađa Alegro i njen suprug Zoran bili su gosti svadbenog veselja Đanijevog sina pre par dana, estradni par je došao da uveliča gala proslavu u prestoničkom restoranu, pa je pevačica otvorila dušu ekskluzivno za Republiku, otkrila šta će pevati na svadbi, kao i šta će popiti, a onda je otkrila enigmu zašto njen suprug nikada neće da se slika sa njom.

- Da jedem, pijem, da se veselim i da ne radim. Mislim da se to uvek negde podrazumeva i bila bi mi čast, ali trudiću se da to bude što kasnije. Znam šta oni vole da slušaju, šta Slađa voli, potrudiću se da ispunim njihova očekivanja, ako uopštw bude došlo do toga, ako ne pobegnem pre toga, ali ipak to je nekako krajnje logično, bilo bi glupo da se to ne dogodi, pogotovu ako ste sa nekim bliski i ako očekuje od vas. Uvek pevam pesme koje ljudi očekuju od mene, ako su muzičari ozbiljni, otkrila je Slađa Alegro pre par dana za Republiku kako će uživati na svadbenom veselju Đanijevog sina, a evo čime je mislila da nazdravi

Republika

Foto: ATA Images

Slaša Alegro sa suprugom Zoranom

 

- Rakijicu bih popila, ali ne nešto puno jer sam preumorna i to ne bi bilo dobro po mene.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Alegro i njen suprug Zoran

 

Slađa je istakla takođe da je spremanje za slavlje trajalo od 10 ujutro, a evo zašto se njen muž Zoran nikada ne slika sa njom.

- Krenula sam jutros od 10, nokti, frizura, pa dok su me našminkali, to trje jer sma pored toga obavljala razne stvari. Zoran nije ljubitelj kamere, slikanja i snimanja sem kada ga ja ćušnem, ali šta da se radi, rekla je pevačica. 

Ceo intervju možete pogledati na početku teksta:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dovla

18.06.2022 08:33

Nije misterija da se udala za nekog mutnog biznismena a lik želi da ga bude što manje u medijima. Zar nije logično?