Jovana Jeremić TUŽI Uroša Ćertića: "Neću moći da ga NAPLATIM kada ga dobijem!" Voditeljka progovorila o FEJK STVARIMA

Autor:

Zabava

17.06.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić i Uroš Ćertić se već dva meseca prepucavaju, a ova priča će se naći i na sudu.

Jovana Jeremić TUŽI Uroša Ćertića: "Neću moći da ga NAPLATIM kada ga dobijem!" Voditeljka progovorila o FEJK STVARIMA

Foto: Printscreen Yotube K1 Televizija, Printscreen Instagram/jeremicjovana

Uroš Ćerić Jovana Jeremić

Jovana Jeremić odlučila je da tuži kaskadera Uroša Ćerića, koji je navodio brojne uvrede na njen račun.

Voditeljka se oglasila i u sklopu Insta-priče najavila tužbu.

- Svi me zovu vezano za izjavu bivšeg rijaliti igrača i nevodljive zamene u filmu. Od njega ništa novo, ja sam već jasno rekla da nosim sve fejk dok ne rešim finansijska pitanja, da ne budem klošar. Ja sam rekla da nosim fejk dok sama sebi ne budem mogla da priuštim ili mi muž ne bude kupio. Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično, zvala sam advokata - rekla je Jovana, koja je istakla da Uroš neće moći da plati odštetu kad ga dobije na sudu.

Foto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić će tužiti Uroša Ćerića

 

 - Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku, ja uvek imam jednog muškarca, nisam profu*njača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu, bojim se samo da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem - ispričala je Jeremićeva.

Podsećanje, Jovana Jeremić i Uroš Ćertić su počeli sukob kada je u javnost isplivali navodi da je voditeljka Slagalice Marija Veljković varala svog tadašnjeg muža sa Urošem.

Poslednje uvrede, na koje je Jovana sada odgovorila, a dolaze od Uroša, zvuče ovako:

 

 

Moje lično mišljenje je da se j... Da, da, j..., nakazo sa kvazi poslanikom do skoro, pre toga na televiziji, a svakako je tašna fejk, nakazice. Fuj! Čekaj, tako se izražava "pravnica". Fuj, moralna i fizička nakazetino!

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
zora

17.06.2022 13:12

A taj covek za koga nikada nisam cula je neizivljena stoka. Koja sramota za jednog coveka da se tako prepucava sa zenom. Ko te je i gde vaspitao verbalni siledjijo.

Zija

18.06.2022 01:07

NEGDE CE SE ONA, MOZDA I SUSRESTI SA SOBOM.

arhitekt

18.06.2022 03:22

Ne prepucava se Uroš sa ženom već sa najobičnijim kepecom ! Umislila je gromada od 151cm da može i mora svima da (ga) drži moralne pridike a za početak mogla bi malo i da pogleda u sopstveni kavez. Kratkonoga nakaza stubastih nožica, fejk kraljica plastičnih operacija sedi na tri kožna jastuka, valja se po podu kao prase na rolerima i baš kao pavijan u teranju pokušava da bez uspeha ispade pametna u društvu... najobičnija jeftina i polugola kelnerica iz tamo neke zadimljene birtije na Ibarskoj odakle je i puštena u kratkotrajni promet za brzinsko zabavljanje vozača kamiona sa bliskog istoka.