Mamu joj svi znaju, a evo ko je OTAC Nikolije Jovanović! Iz drugog braka ima sina i ćerku, a na estradu je ''ALERGIČAN''! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je otac Nikolije Jovanović.

Mamu joj svi znaju, a evo ko je OTAC Nikolije Jovanović! Iz drugog braka ima sina i ćerku, a na estradu je ''ALERGIČAN''! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivši muž Vesne Zmijanac i otac Nikolije Jovanović je doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, a u javnosti ne voli da se pojavljuje.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Iako Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, javnost ili ne zna ili ga je zaboravila. Naime, Vlada Jovanoić je svojevremeno bio šef marketinga RTS-a, a nakon razvoda od Vesne se ponovo oženio i iz drugog braka ima još dvoje dece, sina Luku i ćerku Teodoru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Jovanović javni život nikada nije voleo, a Nikolijinu odluku da bude deo estrade i da se bavi pevanjem nije najbolje prihvatio.

- Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading