Milica Dabović donela NAJTEŽU odluku, rekla sinu ko mu je OTAC! Košarkašica otkrila sve o suočavanju naslednika sa ISTINOM!

Autor:

Zabava

15.06.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović odlučila da kaže istinu sinu.

Milica Dabović donela NAJTEŽU odluku, rekla sinu ko mu je OTAC! Košarkašica otkrila sve o suočavanju naslednika sa ISTINOM!

Foto: e-stock/S.Kostić

Košarkašica Milica Dabović sreće u ljubavi nije imala, a iz jednog nesrećnog odnosa dobila je svoju najveću sreću, sina Stefana.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Ona godinama krije od sina ko mu je otac, a nikada nije krila da joj je žao što Stefan nema oca pored sebe. Milica se od svog tadašnjeg partnera rastala kada je bila u drugom stanju, a ona je saznala da ju je varao, pa čak lagao za ime i celokupan život.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović rekla sinu ko mu je otac

Iako je govorila da će sve učiniti da Stefan ne sazna ko mu je otac, ipak se predomislila.

- On je prepametan dečak i ja mislim da on više nikada neće pitati gde mu je tata. On je to već pitanje postavio - rekla je Milica u ''Premijeri'' i dodala da nije bilo teško da mu objasni:

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Dabović sa sinom

- Ne! A zašto, da lažem svoje dete... Ne mogu ja to. Ne želim niti da krijem, niti da lažem, niti da izmišljam. Rekla sam ko je. Pitaće me sigurno za par godina opet, reći ću opet što sam mu već rekla i to je to, idemo dalje! Njemu ništa ne nedostaje pored mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading