NEĆETE PREPOZNATI TEU TAIROVIĆ sa početka karijere! Pevačica nabudžila grudi, napumpala usne, smanjila nos i zube (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvojni put Tee Tairović izgleda ovako.

NEĆETE PREPOZNATI TEU TAIROVIĆ sa početka karijere! Pevačica nabudžila grudi, napumpala usne, smanjila nos i zube (FOTO)

Foto: ATA Images

Tea Tairović

Sve popularnija mlada pevačica Tea Tairović  beleži uspehe svojim pesmama i spotovima, koje privlače pažnju publike.

Ona je od početka karijere vodila računa o svom izgledu, te je radila i neke korekcije.

Foto: youtube.com/printscreen

Tea Tairović grudi ranije

 

Tea je imala počupane obrve, tanje usne, ali i manje grudi.

 

 

Inače, pevačica se prvi put u srednjoj školi prijavila za šou-program "Zvezde Granda". Ona je tada bila plavuša, imala izbačenije zube nego sada, a prolazak u dalje takmičenje joj nije pošlo za rukom. Poprsje je kasnije povećala.

Foto: Printscreen Youtube

Tea Tairović prvi put u Grandu, 2013. godine

Međutim, Tea je bila uporna, te se 2015. godine ponovo pojavila na ovo takmičenje. Svoje pevanje je popravila, a žiri i publika je bila oduševljena njenim plesom. Dragan Stojković Bosanac joj je zamerio da banalizuje trbušni ples, ali je većini žirija prijalo ono što vide i čuju. Tako je pevačica prošla u finale takmičenja i snimila prvu pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Tea Tairović drugi put u Zvezdama Granda 2015/16.

I dan-danas Tea je ostala dosledna miniću, brzim energičnim pesmama, ali je radila na plesu, pa više ne deluje banalno kao ranije.  

Foto: ATA Images

Tea Tairović sada

Na popularnost ove pevačice, u nekoj meri je uticao i intimni snimak, koji se pojavio prošle godine, na kojem oralno zadovoljava muškarca, a u drugoj ruci joj je se**ualno pomagalo, dildo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading