DECA Ace Lukasa PROBALA DROGU! Pevač FRAPIRAO, ovo su detalji njegove BITKE sa narkotikom!

Autor:

Zabava

04.06.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas u prošlosti je konzumirao kokain, a njegova deca su okusila drogu.

DECA Ace Lukasa  PROBALA DROGU! Pevač FRAPIRAO, ovo su detalji njegove BITKE sa narkotikom!

Foto: Goran Doljančević

Aca Lukas

Aca Lukas ranije je koristio narkotike, a njegova deca, sinovi Lazar i Andrej, kao i ćerka Miljana, samo su probali takve supstance.

- Nisam se uplašio da li će moja deca probati, siguran sam da su probali narkotike. Probali su svi i niko ih ne uzima. Deca su u takvim situacijama, to ne može da ih zaobiđe. Kad se vozimo avionom svi mislimo neće baš ovaj pasti i velika je verovatnoća da neće, a kad vam dete izađe u grad i pomislite ''Neće moje dete sigurno probati'', e budite sigurnoi da će to da se desi - ispričao je Aca za Kurir.

 

Pevač je o ovom problemu oduvek otvoreno govorio, a sada je otkrio još neke detalje. 

- Nije to bilo specijalno loše, ali sam imao loše faze i loše sam se osećao. Ne mogu da pričam o tome... Nisam koristio heroin, ja sam uzeo kokain, što je isto jako loše. Posle svega toga, kad se setim tog vremena i što me jako nervira u životu, što ti te stvari iskrive slike u životu. Još ako si inteligentan, mozak ti toliko dobro radi da za svaku lošu stvar koju uradiš ti nađeš opravdanje kao da si najbolji na svetu. Nije me toliko unazadilo, imao sam tu sreću jer sam intelektualno izdržao sve to - ispričao je Aca za Kurir i nastavio da frapira:

- Imao sam neke prijatelje koji su sa mnom to radili, a stariji dosta od mene, pa seda kosa onako... Ušao sam u te godine kada je to degutantno, prvo sam skinuo 4 minđuše sa uveta, a onda sam skratio kosu. Neke stvari su u ovim godinama ne priemrene. Onda dolazimo do toga da je stvarno degutantno da jedan matori kreten to koristi, to nije ni za jedno vreme.

Foto: printscreen rtv pink

Aca Lukas pevač

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading