Pevačica pre ulaska u "Zadrugu" imala potpuni drugi posao: Viđali ste je u KULTNOJ SERIJI, a u rijalitiju je psovala k'o kočijaš! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višnju Petrović ste upoznali tokom rijalitija, a da li znate čime se bavila pre nego što je ušla u ,,Zadrugu"?

Pevačica pre ulaska u "Zadrugu" imala potpuni drugi posao: Viđali ste je u KULTNOJ SERIJI, a u rijalitiju je psovala k'o kočijaš! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačicu Višnju Petrović publika je upoznala kroz rijaliti ,,Zadruga", a po izlasku, ona je izgradila ozbiljnu muzičku karijeru, pa je zaređala nekoliko ženskih hitova, koje su je vinule u estradno nebo. Publika ju je zavolela kao pravičnu i vrlo emotivnu, što smo imali priliku da vidimo kroz takmičenje u rijalitiju. 

 

 

Međutim, malo ko zna da se Višnja bavila i glumom, i to u jednoj kultnoj domaćoj seriji. Publika je Petrovićevu imala priliku da vidi i na malim ekranima u seriji ,,Selo gori a baba se češlja" i to pre nego što je ušla u ,,Zadrugu". Višnja je tokom rijalitija bila poznata i po žestokim psovkama. 

Ja sam Višnja. Glumila sam proleće i smrzla sam se kao pi**a - rekla je Višnja Zorici Marković kada je došla do ulaznih vrata u glavnu kuću na imanju.

 

 

Inače, Višanja je u seriji imala ulogu pekarke, koja je pokupila sve simpatije publike.

 

 

No, nedavno je ova atraktivna pevačica osetila gnev naroda, jer je dobila skupoceni poklon. U pitanju je bio sat marke ,,Roleks", koji je dobila umesto bakšiša na jednoj svirki.

 

 

- Dečko koji je dao 'roleks' nije imao više novca kod sebe i hteo je da mi pokloni svoj sat, jer se dobro provodio na mom nastupu. Nije žalio za provod. Sat sam mu vratila jer je kul momak, pa nisam htela da ostane bez tako vredne stvari samo zato što je popio više - ispričala je Višnja za Informer. 

Inače, kako se ranije pisalo u medijima, sat pomenutog brenda kreće se u vrednosti od 8. 000 evra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading