Era leteo KROZ PROZOR bez GAĆA! Ojdanić priznao da se kao LJUBAVNIK smrzavao na minus 20: Nikome to ne bih poželeo!

Autor: Melina Gvero

Zabava

30.05.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio kakav je ljubavnik i šta je sve doživljavao svojevremeno.

Era leteo KROZ PROZOR bez GAĆA! Ojdanić priznao da se kao LJUBAVNIK smrzavao na minus 20: Nikome to ne bih poželeo!

Foto: Kurir tv printscreen

Era Ojdanić

Folk pevač Era Ojdanić progovorio je o burnom ljubavnom životu, te otkrio da je jednom prilikom, kao ljubavnik, završio go na ciči zimi. Takođe tvrdi da je njegova pokojna supruga Ljupka imala razumevanja za sve njegove izlete jer je bila velikodušna i tolerantna žena. I kad bi do nje došle priče o folkerovim ljubavnicama, ona je odmah zaustavljala glasine.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Era Ojdanić o sebi kao ljubavniku

- Nijedna mi nije došla glave jer sam vrlo opasan ljubavni igrač, znam da cenim i poštujem onoga ko me želi i stvarno voli. Strogo vodim računa, bilo je, kad sam bio dečko, svašta, ali jednom se dogodilo da sam bez gaća leteo kroz prozor na minus 20, to ne bih poželeo nikom - prisetio se Era u emisiji "Premijera vikend-specijal", pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

 

 

Najveći honorar mi je bio 110.000 maraka

Folker je ispričao i kako je zaradio svoj najveći honorar na jednoj privatnoj proslavi.

- Uz pesmu "Oženjen sam, kao momak živim" 1975. u Ritopeku uzeli smo 110.000 maraka. To je bio veliki hit! Milan iz Ritopeka je ženio dva sina, to nikad neću zaboraviti - otkriva Era.

- Moja pokojna Ljupka je imala toleranciju, uvek su se našle abronoše koje su joj pričale svašta i punile glavu, a ona se nije pecala na te priče. Kad joj zlonamerne žene kažu: "Videle smo ti muža s tri devojke", ona im odgovori: "Zabrinula bih se da ste ga videle da se opija, a muzika, devojke, to je njegov posao, sve je to šou-biznis."

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Era Ojdanić o Zadruzi

Nedavno je priznao da je u poslu prevazišao sam sebe kada je uživo pevao tokom venčanja u "Zadruzi 5" i kada je naleteo na žestoku akciju Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića usred bela dana.

- Nikada mi se to pre nije desilo da neko ima seks dok ja pevam. Dešavalo se da na nekoj svadbi mladenci odu pre ostalih i da se onda mi muzičari i nekoliko gostiju okupimo ispod prozora gde je njihova spavaća soba i pevamo im uspavanku - kaže Era.

Republika

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Era Ojdanić o unuku

Kako je poslednjih meseci Era bio u žiži javnosti i zbog afere s elitnom prostitucijom, u koju je upleten njegov unuk Nikola Anđelić, pevač je otkrio šta je s njim otkako je pušten na slobodu.

- Nikola je moj unuk, ja ga volim i cenim, on je izašao, pre dva dana smo se videli, radi u fitnesu, jedan od boljih trenera je i sad odlično radi - zaključio je Ojdanić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading