KRISTIJAN I KRISTINA NEMAJU RAČUN ZA PARFEM, ali su zato IZVREĐALI novinarku REPUBLIKE: Sramotan potez bivših ZADRUGARA ZGRANUO JAVNOST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan i Kristina se obrukali za medalju!

KRISTIJAN I KRISTINA NEMAJU RAČUN ZA PARFEM, ali su zato IZVREĐALI novinarku REPUBLIKE: Sramotan potez bivših ZADRUGARA ZGRANUO JAVNOST! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/ST/P.Divac

Nakon što je kao bomba odjeknulo da su Kristijan i Kristina uhvaćeni u krađi parfema u jednoj prestoničkoj parfimeriji, te je snimak odjeknuo daleko i brzinom svetlosti osvanuo na svim društvenim mrežama, ljubazno smo pozvali ovaj par da ih upitamo za komentar.

Budući da su objavili snimak iz drugog ugla, upitali smo ih da li imaju za taj čin dokazni materijal, odnosno račun, te da bi time rešili sve dileme i oprali se pred svetom jer je više nego očigledno svima bilo šta se zapravo desilo, Kristijan i njegova izabranica su bili jako drski i nekulturni i uputili su niz psovki novinarki Republike, na najobičnije i najnormalnije pitanje.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović u parfimeriji

 

- Da li ti čuvaš račun kad kupiš parfem? Koja je to glupost znaš ti kad je to bilo, bili smo pre mesec dana i na kraju nisam ni kupila parfem, ja sam držala jedan roze parfem u ruci, pa smo ga vratili u raf, znam tačno i u koji raf, nismo obilazili krug, izašli smo, da li znaš koja je procedura da se ukrade parfem, imaju zujalice, to sve što ja imam drugaricu šanerku pa nemam potrebe da kradem parfem. Na snimku se apsolutno ništa ne vidi- izjavila je vidno uznemirena Kristina koja je zatim dala telefon svom partneru, da bi se Golubović nadovezao i opsovao novinarku:

- To se podrazumeva valjda, nismo ukrali nikakav parfem, nema šta bre da  se raspravljamo, ajde teraj je u p..m..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading