Kradem i krašću do KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović ŠOKIRAO priznanjem nakon SKANDALA: Kad god sam bio u prilici, UKRAO SAM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević za Republiku otkrili šta se desilo u drogeriji.

Kradem i krašću do KRAJA ŽIVOTA! Kristijan Golubović ŠOKIRAO priznanjem nakon SKANDALA: Kad god sam bio u prilici, UKRAO SAM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/ST/P.Divac

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da su Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević uhvaćeni kako kradu parfem u jednoj drogeriji.

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Procurio je snimak na kom se vide njih dvoje kako biraju parfeme, on jedan uzima, stavlja ispred sebe i odlazi. Kristijan i Kristina su se oglasili za naš portal i otkrili o čemu se radi.

- Šta god da se desilo, desilo se, ako sam ukrao što me nisu zaustavili kad su videli. Kako možeš nešto da staviš u kesu sa zujalicom i da prođeš pored kase i da ne zujiš. Gde je početak i gde je kraj? - počeo je Kristijan, a Kristina se nadovezala:

Republika

Foto: Republika.rs

Kristijan Golubović

- Meni se mnogo parfema sviđa, ispada da je stavio u kesu, a ne vidi se ništa.

- Ne vidi se da sam stavio u kesu, možda sam stavio u drugu ruku. Jesam li otišao ja na kasu? To se ne vidi, pa kako se ne vidi, oni moraju da znaju gde sam ja otišao, ja ne mogu da izađem iz radnje da ne zuji parfem, a otišli smo na kasu. Što neko na kasi ko je to video nije rekao: ‘’Dečko, vrati parfem ili plati!’’? - pita se Golubović, a njegova devojka objašnjava da se parfemi tako ne kradu:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Kristina Spalević

- Moja drugarica kida kako krade, ona uđe sa torbom, vrti se, šeta sa korpom po radnji znaš koliko da bi oslobodila parfem. Nema šanse da je Kristijan Golubović, najjači lopov, ubacio direktno u kesu sa zujalicom, parfem mora da se otvori, da se skine zujalica, to se radi u korpi koja se pokrije. Ja ovde vidim njegova leđa, gde ja vidim da je on ubacio parfem u kesu? Ne krade se tako parfem, evo ja sam million puta prisustvovala krađi, parfem se tako ne krade.

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan i Kristina o krađi parfema

Kristijan je dodao i da ne demantuje da je lopov, ali da je u ovom slučaju to bio, oštro negira.

- Ne demantujem da sam lopov, ja ću da ukradem bogatom, nikad ne kradem hleb iz usta, ne otimam, nikoga neću da oštetim, ali kad god sam u životu bio u prilici da ukradem nešto skupo i lepo, ili nešto meni potrebno, ja sam ukrao i ne bežim od toga. Drugarica nam je pre neki dan donela po pafrem, svaki pod 200 evra, znači 400 evra je platila dva parfemčića koji će nam trajati možda mesec dana. NIje to poenta, imamo 50 parfema, poenta je da se Kristijan unizi, bilo kako. Ja samo kažem: ‘’Pa ja sam lopov, šta je tu neobično da ukradem parfem?’’, ali kada ga nisam ukrao možete da mi popu*ite, a ako sam ga ukrao, popu*ite mi još više jer me niste uhvatili - govori Golubović i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović o krađo parfema

- To što ste vi snimili da s leđa da je Kristijan uzeo parfem i otišao, gde je tu početak i kraj video? Ja da uzmem bilo šta i stavim u kesu je moje pravo, ali tvoj posao je da me uhvatiš i zoveš policiju ili obezbeđenje, što to nije učinjeno? Nego meni je parfem nestao, Kristijan je bio, ajde da potkačim, da zaradim popularnost ja ga prijavila, što me nisi zaustavila? Nemoj da odem sad tamo, stavim masku i uzmem 100 parfema i izađem i da me gledaju u leđa, pa kažu: ‘’Da, to je bio čovek sa velikim i krupnim leđima, kao i Kristijan’’, pa neka kažu, ja ću se raspravljati sa sudom i policijom. To su gluposti, to je neko namerno napravio, taj snimak, interesantno im je, Kristijan je u hajpu da piše sve i svašta I nama je to jasno. Pišite da svaki dan kradem i krašću do kraja života, zato što mogu i što hoću, a oni neka me hvataju, ja ću da odgovaram - zaključio je on za naš portal.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading