OTKRIVAMO SVE DETALJE SA ANASTASIJINE GALA PROSLAVE: Evo šta se dešavalo unutar GLAMUROZNOG restorana, PRIZOR nakon kog ćete ZANEMETI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.05.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešavalo unutar restorana na rođendanskom spektaklu Anastasije Ražnatović.

OTKRIVAMO SVE DETALJE SA ANASTASIJINE GALA PROSLAVE: Evo šta se dešavalo unutar GLAMUROZNOG restorana, PRIZOR nakon kog ćete ZANEMETI! (VIDEO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Anastasija Ražnatović je juče proslavila svoj 24. rođendan, a glamurozna proslava u prestoničkom restoranu ostavila je sve bez daha.

Od menija, preko luksuzne dekoracije, balona u svim bojama, božanstvenih cvetnih aranžmana, brutalnog osvetjenja, torte na tri sprata pa i muzike juče je definitivno bila najluđa žurka u Beogradu.

Kao što je navela Anastasija, ona je sama isfinansirala ovaj spektakl, a gost koga je jedva čekala da dođe je bio tu sa njom, u njenom naručju, a to je fudbaler Nemanja Gudelj koji je hitro došao iz Španije da uveliča prisustvom rođendan svoje drage. Tasa je uživala u slavlju u društvu svog voljenog i mnogobrojnih prijatelja i gostiju sa estrade, a osmeh sa lica nije skidala čitavo veče.

Kad je došao momenat da duva svećice, dobila je božanstven dugački poljubac i zagrljaj od svog izabranika, a mi vam predstavljamo atmosferu iz našeg ugla, da se makar na tren osetite kao da ste bili tamo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading