ŠUŠKALO SE: Majkl Džekson se udvarao Ekstra Neni, za nju je uradio JEDNU STVAR! Pevačica otkrila PRAVU ISTINU!

Autor:

Zabava

20.05.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Džekson izrazio je simpatije prema Ekstra Neni.

ŠUŠKALO SE: Majkl Džekson se udvarao Ekstra Neni, za nju je uradio JEDNU STVAR! Pevačica otkrila PRAVU ISTINU!

Foto: ST/D.KADIĆ, youtube.com/Rafael Ahmed

Ekstra Nena, Majkl Džekson

Godinama se pričalo kako je pevačica Ekstra Nena u toj meri svidela pokojnom kolegi Majklu Džeksonu da joj je on čak ustupio svog vozača i nekoliko telohranitelja tokom takmičenja za pesmu Evrovizije u Malmeu u kojem je učestvovala Nena.

Pop zvezda bila je jedan od najzapaženijih performera te godine uprkos tome što je osvojila 13. mesto. Sama je govorila po povratku s takmičenja u Malmeu, kada je osam dana uživala u pažnji koju su je poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovom naređenju.

Foto: youtube.com/Rafael Ahmed

Majkl Džekson pevač

 

Oni su tada boravili u Švedskoj, videli Nenu i odmah obavestili slavnog pevača.

 Majkl se oduševio kada je video Neninu fotografiju, a pevačica je otkrila šta je bilo posredi.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ekstra Nena pevačica

 

- Nikada nisam izgovorila da mi se udvarao! Ja imam ozbiljnu karijeru. Bila sam na Evroviziji i to je suština, a pošto sam bila najzapaženija na takmičenju kao umetnik u tom vremenu, ja sam dobila limuzinu u ime Majkla Džeksona koja će da me vozi tamo mesec dana, pošto je tamo njegov agent radio u Malmeu i jer sam bila najzapaženija i najpopularnija. A to što je uticala politika, pa smo bili na 12. ili 13. mestu to je druga priča. Glupo je da se posle ovako velike karijere bavimo tako trivijalnim stvarima. Da sam pobedila te godine, dobila bih mnogo više pažnje, ali bio je rat tako da tri tačke. To je bilo pre 30 godina - istakla je Ekstra Nena za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading