TUGA! OČAJNA sestra Marijane Seifert se oglasila: DOGODILO JOJ SE ISTO ŠTO I MATEJU PERIŠU - teško mi je mnogo da pričam!

Autor:

Zabava

20.05.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Oglasila se sestra Marija Seifert i otkrila da svi misle da joj se dogodilo isto što i Mateju Perišu.

TUGA! OČAJNA sestra Marijane Seifert se oglasila: DOGODILO JOJ SE ISTO ŠTO I MATEJU PERIŠU - teško mi je mnogo da pričam!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Marijana Seifert bivša učesnica "Velikog brata" je nestala, a potraga traje danima, ali bezuspešno, sad se oglasila njena sestra Maja Kovačević u jednoj emisiji i otkrila da nema nikakvih novih informacija i da strahuju da je Marijana prošla kao Matej Periš.

- Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević, prenosi Kurir.

printscreen

Marijana Seifert nestala

 

Kaže da je za porodicu najgore neznanje šta se desilo sa Marijanom.

- Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte - kaže Maja.

Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateji - ispričala je Maja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading