MARINA IGORU NAPISALA POSLEDNJU PESMU! Pevač poslednje mesece života proveo u studiju - NIJE DOČEKAO DA JE OBJAVI

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

19.05.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Starović je poslednjih meseci gotovo svakodnevno išao u studio, a pred odlazak u bolnicu najbližima je slao da čuju njegov budući hit, koji je u prvi mah namenjen za predstavu

MARINA IGORU NAPISALA POSLEDNJU PESMU! Pevač poslednje mesece života proveo u studiju - NIJE DOČEKAO DA JE OBJAVI

Foto: Estock/ST/N. PANČIĆ

Pevač grupe Divlji kesten Igor Starović poslednje mesece života proveo je u studiju radeći na novoj pesmi, koja ga je oduševila, a za koju je tekst napisala hitmejkerka Marina Tucaković.

ATA Images

Igor Starović

Numeru u koju je pretočio svu svoju tugu uspeo je da snimi pre odlaska u bolnicu, ali, nažalost, nije dočekao da čuje povratnu reakciju publike jer pesma nije ugledala svetlost dana.

- Igor je mesecima govorio da želi da izda album i snimi pesme kakve je radio devedesetih godina. Često je odlazio u studio, čitao tekstove, ali jedan ga je posebno oduševio. Reč je o pesmi "Sarajlija", koju je napisala čuvena Marina Tucaković. Muziku je radio Aleksandar Radulović Futa i gitarista Ivan Milošević i Igoru je od starta sve bilo baš po meri. Ta setna emocija mu je prijala i čim ju je prvi put zapevao, znao je da je pisana za njega - kaže naš izvor blizak preminulom pevaču i dodaje:

printscreen

Igor Starović snimio pesmu koju nije stigao da objavi

- Pesma je prvobitno pisana za jednu predstavu, ali taj plan ipak nije ostvaren. Sudbinski je došla u Igorove ruke, ali i on nije dočekao da je objavi, bolest ga je odnela. Sve emocije i tugu je izlio u tu numeru, dopao mu se svaki sekund pesme. Čim je snimio, pustio je najbližim ljudima da čuju, s entuzijazmom je čekao da vidi reakciju publike... Imao je velike planove.

ATA Images

Igor Starović snimio pesmu ''Sarajlija''

Tragom naših navoda stupili smo u kontakt s pevačicom Zoranom Pavić, Igorovom kumom, koja nam je otkrila da je ona među nekoliko odabranih koji su imali priliku da čuju pesmu "Sarajlija".

- Divna je pesma, zaista predivna, nikada nigde nije objavljena. Marina je radila tekst, Futa i Ivan su napisali muziku, koju je upravo Ivan i svirao - otkriva Zorana.

Republika.rs

 

 

Ivan Gavrilović: Igor je bio jaka osoba i pravi prijatelj

Denser Ivan Gavrilović prisetio se perioda kada je sa Starovićem bio veoma blizak, pa otkrio da nikada neće zaboraviti uspomene koje su zajedno stekli.

- Zadnjih nekoliko godina nismo bili u kontaktu, ali devedesetih smo bili mnogo vezani. Nastupali smo zajedno po diskotekama, putovali. Divlji kesten je bio grupa koja se na svoj, poseban način borila da bude aktuelna. On je imao tako dobar glas, bio je baš onako jaka osoba. Bili smo pravi prijatelji. Igor je završio arheologiju, bio je veoma obrazovan i muziku je smatrao umetnošću - ističe pevač.

Podsetimo, Igor Starović je preminuo u Beogradu na Drugoj hirurškoj klinici. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana.

Kako saznajemo, Igor se u jednom trenutku osetio bolje i svima je delovalo da mu se zdravstveno stanje poboljšalo, ali je kasnije ipak preminuo. Pevač grupe Divlji kesten biće ispraćen na večni počinak u subotu 21. maja 2022, u 12 sati, na groblju Lešće.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading