NEĆETE VEROVATI ŠTA SE DEŠAVA SA MILIJANOM BOGDANOVIĆ: Nakon venčanja sa Milojkom i afere sa OŽENJENIM Gavrilovićem ZAVRŠILA JE OVDE, a evo i sa KIM! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dešava sa Milijanom Bogdanović!

NEĆETE VEROVATI ŠTA SE DEŠAVA SA MILIJANOM BOGDANOVIĆ: Nakon venčanja sa Milojkom i afere sa OŽENJENIM Gavrilovićem ZAVRŠILA JE OVDE, a evo i sa KIM! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Milijana Boganović je obeležila Parove sto svojim brakom sa nekoliko decenija starijim Milojkom, pa i onda i aferom sa oženjenim Ivanom Gavrilovićem

Iako su joj mnogi, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Parovi", predviđali veliku karijeru u medijima, Milijana Bogdanović se povukla u rodno Užice.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Milijane Bogdanović

 

Naime, sudeći prema njenom Instagram nalogu, Bogdanovićeva živi i radi u rodnom mestu, obilazi kafiće i vozi se gradskim prevozom, zbog čega su pojedini zlurado primetili da je "propala", te im se ona obratila putem društvenih mreža.

- Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete. I, da, volim da popijem poneku čašicu posle posla, ne uvek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima? - napisala je Milijana u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading