JEZIVA NESREĆA NA BEŽANIJI: Autobus pokosio čoveka, kamera sve zabeležila (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

19.05.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su okolnosti bile malo drugačije i da je autobus koji je preticao išao brže, moglo je da se završi kobno po pešaka

JEZIVA NESREĆA NA BEŽANIJI: Autobus pokosio čoveka, kamera sve zabeležila (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio jeziv snimak saobraćjne nesreće na kome se vidi kako pešak pretrčava ulicu, a na njega naleće autobus. Nesreće se dogodila na Bežanijskoj kosi.

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd vidi se kako se stariji sugrađanin kreće da pretrčava ulicu između autobusa koji stoji na stanici i automobila koji se zaustavio iza autobusa.

U tom trenutku nailazi drugi autoubs koji kreće da zaobilazi zaustavljen automobil i autobus i naleće na pešaka.

Čovek je prošao sa povredama, ali je ova situacija, da su okolnosti bile malo drugačije i da je autobus koji je preticao išao brže, moglo je da se završi kobno po pešaka.

U komentarima ispod snimka ljudi prosto ne mogu da veruju da zreo čovek može da ugrozi svoj život na ovakav način. Ipak, pojedini su krivili i vozača autobusa jer je obilazio zaustavljena vozila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Tu stalno pretrčavaju, mrzi ih da odu 30 metara do pešačkog prelaza, navodi se u kometaru ispod objavljenog snimka.

- Pešak je pogrešio, ali sam u čudu da je vozač autobusa tu krenuo da pretiče?! Živim tu i znam kakva je ulica, pijaca, trafike, pekare, dva ležeća na kratkom rastojanju, stvarno mi nije jasan vozač autobusa nadam se da je pešak dobro - nadovazao se još jedan kometar.

Udes se dogodio u ulici Huga Klajna na Bežaniji, a kako kažu sugrađani, ulica je dosta prometna, a ljude koji izađu iz autobusa "mrzi da prošetaju" do obližnjeg pešačkog prelaza, pa je samo bilo pitanje vremena kada će da se ovako nešto dogodi.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading