Ceca u svojoj VELIKOJ ISPOVESTI progovorila o LJUBAVI, pa otkrila ko joj INTRIGIRA MOZAK: To može samo ON!

Autor:

Zabava

18.05.2022

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca otkrila detalje svog privatnog života.

Ceca u svojoj VELIKOJ ISPOVESTI progovorila o LJUBAVI, pa otkrila ko joj INTRIGIRA MOZAK: To može samo ON!

Foto: ATA Images

Fanovi najveće zvezde na Balkanu Svetlane Cece Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuju njen novi album, a ona je sada otkrila da je preslušala čak 1.000 pesama, dok je samo tri zadržala.

- Već šest godina me pitaju isto pitanje, a moj odgovor je veoma dobro poznat. Nakon 17 studijskih albuma ne mogu da uđem u studio i snimim tek tako nešto da bih izdala. Uvek sam se trudila i, nadam se, uspevala da svaki prethodni album bude bolji od poslednjeg. Nije lako, velika je kriza autorstva. Za ovo vreme sam dobila preko 1.000 pesama, ali ničeg tu nema što bi mene pomerilo na prvo slušanje. Imam sigurno tri pesme, ali one moraju još da se dorađuju, da bi ispunile moje standarde - rekla je Ceca za Kurir, pa otkrila da li planira i ovaj album da predstavi na koncertu na Ušću:

Republika

Foto: ATA Images

Ceca o albumu

- Apsolutno. To i ja želim. Uželela sam se Ušća i sjajne energije koja se tamo rađa.

Kako joj je karijeru obeležila Marina Tucaković, Ceca ne krije da joj veoma nedostaje i privatno i poslovno.

- Veoma mi nedostaje. Poslovno mi smo imale najsavršeniju saradnju. S Marinom nisam morala da pričam o tome kroz šta prolazim, već smo uvek vodile neobavezne razgovore, a ona je u svojim tekstovima opisivala sve ono kroz šta sam privatno i u dubini duše prolazila. Neverovatno. Talenat kakav se jednom rađa, a možda ni tada.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca o Zvezdama Granda

Njeno učešće u takmičenju ''Zvezde Granda'' i način na koji odgovara kolegama koje zajedno sede sa njom u žiriju mnoge je iznenadio, a ona sada otkriva da li se sukobi nastavljaju i kada se kamere ugase.

- Gledajte, nikada nisam dozvoljavala da neko udara na mene, a ja da ćutim i pravim se nema. Ako je neko u stanju da me napadne, onda mora da trpi posledice mog odgovora. Nisam neko ko voli da se raspravlja i ulazi u polemike, ali nekada moram da se odbranim. Kada se ugase kamere, obično prvo imamo pauzu za ručak, tada pričamo međusobno i družimo se, svako završava svoje obaveze na telefonu, a onda sledi drugi deo snimanja. Na kraju se svi brzo razbežimo, jer jurimo da završavamo svoje obaveze koje imamo.

Republika

Foto: ATA Images

Ceca o žiriju u Zvezdama Granda

S obzirom na to da joj je Viki Miljković kuma, mnogi su se pitali sa kime je još tako bliska, a pored priče o tome, Ceca se osvrnula i na komentare da je ona jedina koja može da skine s trona i Mariju Šerifović, kada se radi o pobedi kandidata.

- Ako pričamo realno, svi se mi međusobno veoma dobro slažemo. Doduše, postoje neki izuzeci, ali to gledaoci odlično kapiraju. Nikoga ja ne želim da skidam sa vaših tronova, kako kažete. Uvek sam za to da pobedi kvalitetan izvođač i neko ko ima "ceo paket".

Republika

Foto: ATA Images

Ceca o ljubavi

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo i pisalo, a ona na to ima da kaže sammo jedno.

- Trenutno moj mozak može samo da zaintrigira unuk Željko i profili na Instagramu, gde gledam uređivanje stanova (smeh) - priča Ceca i dodaje da je teško da neko privuče njenu pažnju:

Republika

Foto: ATA Images

Ceca o privatnom životu

- Kao što ste sami rekli, ostvarena sam žena, te je veoma teško da neko privuče moju pažnju. Sebi sam sve stvorila, te meni ne treba neko ko će da me fascinira kulama i gradovima. Ako me razumete šta pričam. Jednostavno, hemija se desi između nekih ljudi ili se ne desi, koliko god možemo mi da silimo nešto, ta hemija sve postavi na svoje mesto.

Njena ćerka Anastasija je ponovo zaljubljena, a kako je sama rekla na njenom licu se vidi da je srećna, dok sa druge strane Ceca kaže da im je odnos toliko otvoren, da nije potrebno da tumači njene grimase da bi znala kako se oseća.

- Anastasija i ja imamo veoma otvoren odnos i pričamo o svemu, tako da ne moram da tumačim grimase na njenom licu kako bih znala kako se oseća i slično. Jednostavno je, zrači pozitivno, što mene, kao roditelja, čini najsrećnijom.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ceca o Anastasiji

Kako se bliži njihov prvi zajednički nastup, Ceca kaže da treme nema i da je sigurna da će to biti odličan nastup.

- Nema treme, biće to sjajan nastup. Nas dve ćemo sigurno napraviti atmosferu za pamćenje - priča pevačica i otkriva da je već isprobala novi salon koji je Anastasija otvorila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading