UHAPŠENA AVA KARABATIĆ: Rijaliti učesnica u epicentru SKANDALA, U PIJANOM STANJU VIKALA NA POLICIJU, A ONDA JE stigla PRESUDA!

Autor:

Zabava

18.05.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić je privedena u februaru ove godine zbog napada na policiju, a sada je stigla i presuda!

UHAPŠENA AVA KARABATIĆ: Rijaliti učesnica u epicentru SKANDALA, U PIJANOM STANJU VIKALA NA POLICIJU, A ONDA JE stigla PRESUDA!

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official

Ava Karabatić

Ava Karabatić biša rijaliti učesnica, privedena je u Splitu i protiv nje je izdat prekršajni nalog, jer je u pripitom stanju remetila javni red i mir i vređala policiju.

Ona je tada osuđena na novčanu kaznu od 748 kuna (11.700 dinara) jer je u februaru ove godine napravila incident na stepeništu jedne zgrade.

Nju su komšije prijavile policiji, a po dolasku patrole je galamila i vikala na njih, prenosi Mondo.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ava Karabatić

 

"Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokratovu zakletvu", rekla je Ava policajcima.

Uprkos upozorenjima i naredbama policajaca da se smiri, Ava je nastavila da galami, pa su je priveli i odveli u stanicu. Tamo je zadržana do podneva sledećeg dana.

Avi se ovo vreme provedeno u pritvoru računa kao da je bila uhapšena dva dana, pa joj je novčana kazna umanjena za 9.300 dinara, prenosi Slobodna Dalmacija.

Rijaliti zvezdi je ostalo da plati ostatak kazne  - 2.300 dinara, a ako ne izmiri kaznu može biti i teže kažnjena, upozorio ju je sud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading