UKLETO MESTO ADA HUJE: Beživotno telo za koje se sumnja da je MATEJ PERIŠ pronađeno na mestu gde je 2014. godine nastradalo troje mladih

Autor: Republika

Hronika

18.05.2022

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo mlađe muške osobe za koje se sumnja da je u pitanju splićanin Matej Periš pronađeno je na Adi Huji na istom mestu gde je2014. godine u saobraćajnoj nesreći živote izgubilo troje mladih.

UKLETO MESTO ADA HUJE: Beživotno telo za koje se sumnja da je MATEJ PERIŠ pronađeno na mestu gde je 2014. godine nastradalo troje mladih

Foto: Republika

Zbog loše vidljivosti i suženja koje se tu nalazi građani koji žive u blizini kažu da je ovo mesto ukleto i da se tu uvek dogodi neki incident.

Svojevremeno dolazilo je do obračuna grupa gde su radile oštrice, pogibije troje mladih a sada i isplivavanje tela za koje se sumnja da je u pitanju nestali Periš.

Podsetimo, tog kobnog 22. novembra 2014. godine, Beograd je potpuno utihnuo kada su svi beograđani saznali za stravičnu nesreću u kojoj su tri mlade osobe izgubile život, a tri su bile povređene. 

BMW je u punoj brzini sleteo u vodu a za Nemanju, Anastasiju i Miloša nije bilo spasa...

Nesreća se dogodila u 3.43 minuta na Adi Huji kod jednog restorana.

Kada su gosti i osoblje iz obližnjeg restorana videli šta se dogodilo, odmah su pritrčali u pomoć, formirajući lanac i iz reke izvukli tri mlade osobe: vozača Dušana Jovanovića koji je tada imao 19 godina, i tek punoletne Milicu Jokić i Luku Višnjića, inače sina novinarke Olje Bećković. Svo troje zadobili su hipotermiju i lakše telesne povrede.

Do još troje mladih, zarobljenih u "bmw"-u, nisu uspeli da dođu... Potonuli su sa skupocenim automobilom u reku...

Beživotna tela Nemanje Antića (18) i Anastasije Stajić (16) iz reke izvukli su ronioci. Miloševo telo bilo je zarobljeno u gepeku automobila, jer kada su krenuli iz provoda, za njega drugde u kolima nije bilo mesta.

Dušan, koji je upravljao automobilom, bez dozvole i u alkoholisanom stanju, brzinom većom od 110 kilometara na sat sleteo je pravo u reku.

Kako se kasnije saznalo, do nesreće je došlo kada je vozač, vraćajući se sa žurke na Dorćolu, sleteo pravo u reku.

Tragova kočenja nije bilo. Vozač je punom brzinom sleteo u Dunav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading