JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA INCIDENT U FIRMI BIVŠEG MUŽA! ULETELA I ZAPRETILA: Ukoliko neko bude prišao VOJI u INTIMNOM smislu, zgaziću vas ili ću baciti BOMBU!

Autor:

Zabava

18.05.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić upala u firmu bivšeg muža i napravila haos!

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA INCIDENT U FIRMI BIVŠEG MUŽA! ULETELA I ZAPRETILA: Ukoliko neko bude prišao VOJI u INTIMNOM smislu, zgaziću vas ili ću baciti BOMBU!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Jovana Jeremić koja se nedavno zvanično razvela od Vojislava Miloševića, ne smatra da iako nije sa njim, može da ga deli sa nekim, jer kako ona tvdi on je i dalje njen.

Jovana, koja bivšeg ne oslovljava sa "bivši suprug", već sa "prvi suprug" sama je priznala da je nedavno napravila incident u firmi u kojoj on radi.

Osmelila se da ode kod njega na posao i zatraži da razgovara sa svim ženama iz firme kako bi im rekla da je on, iako bivši, i dalje njen.

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: "Izvinite, samo dva minuta mi treba da postrojite sve žene na poslu imam nešto važno da im saopštim". Ja sam se pojavila i rekla da ću da im oduzmem tačno 60 sekundi vremena. Onda sam im jasno rekla: "Ukoliko neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo da birate; ili ću vas zgaziti na pešačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite šta želite" - rekla je Jeremićka u emisiji „Balkan info“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading