ISKEŠIRALI 25.000 EVRA ZA LUKSUZNU SVADBU: Suzana Jovanović USHIĆENA ZBOG SINA, a evo kako izgleda DANIJEL, bićete ZAPANJENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović ženi sina Danijela u četvrtak!

ISKEŠIRALI 25.000 EVRA ZA LUKSUZNU SVADBU: Suzana Jovanović USHIĆENA ZBOG SINA, a evo kako izgleda DANIJEL, bićete ZAPANJENI! (FOTO)

Foto: ST/P. DIVAC

Suzana Jovanović

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel ćeni se u četvrtak. Svi su oduševljeni njegovom izabranicom, te su Saša i Suzana iskeširali 25.000 evra za elitni restoran u Beogradu, sa najskupljim menijem od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine. Sala će biti dekorisana po njihovoj želji. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lepo slažu. Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pevača sa estrade.

Oni su odlučili da slavlje bude u četvrtak kako bi sve estradne zvezde mogle da prisustvuju jer je poznato da pevaju vikendom.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Danijel Jovanović

 

Suzana i Saša su svoju decu izveli na pravi put, a pevačica je imala, kako kaže, sreću da upozna Popovića, koji je Danijela prihvatio kao svoje dete. Venčanju se posebno raduje njihova ćerka Aleksandra, koja je vezana za brata

- Aleksandra je presrećna. Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: "Mama, sve je pod kontrolom, opusti se." Mladenci zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak proširuje jer ne možete da ne zovete ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da ih dođe, svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki: "Jednom je svadba i više nema" - objasnila je Suzana, prenosi Informer.

Pevačica kaže da je prezadovoljna snajkom.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - zaključuje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading