KO JE BIO IGOR STAROVIĆ? Pevač je krasio grupu Divlji kesten, osvojio brojne nagrade, a ONA je bila njegova ljubav

Autor:

Zabava

17.05.2022

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Starović imao je bogatu biografiju.

KO JE BIO IGOR STAROVIĆ? Pevač je krasio grupu Divlji kesten, osvojio brojne nagrade, a ONA je bila njegova ljubav

Foto: ATA Images

Igor Starović

Igor Starović preminuo je u 56. godini nakon kraće bolesti.

Pevač i frontmen Divljeg Kestena rođen je 01.11. Bio je unikatan na domaćoj sceni. U tom muzičkom sastavu je proveo 10 godina a najpoznatije pesme grupe su "Divlji kesten“, „Divlji u srcu“, „Ludi od ljubavi“, „Ni sunca ni kiše“. 

Igor je u sklopu benda Divlji kesten osvojio brojne nagrade. Ovaj sastav imao je jedan od najjačih uzleta u karijeri na ovim prostorima a često su naastupali u inostranstvu. Dobili su čak 5 Oskara popularnosti i Melos estrade. Već iste godine kad su došli na estradu dobijali su nagrade za najbolji bend godine, najveće otkriće godine, najveći hit za pesmu „Zorane, Zorane“ i nastupali su na svim većim muzičkim festivalima.

Foto: ATA Images

Igor Starović pevač

 

 Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni, žene su uzdisale za njim, a bio je u dugoj vezi s Jelenom Milošević i bili su vereni, međutim nikada nisu zaplovili u  bračne vode. Jelena je takođe bila učesnica "Farme" i  nakon jednog ispada poverila se jednoj od učesnica Farme kako je bila u nasilnoj vezi. Prva asocijacija je bio upravo Igor, međutim te glasine su brzo demantovane. 

Igor je diplomirao na Filozofskom fakultetu u Beogradu a njegova velika ljubav je košarka.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading