PRIJATELJ MU IZVLAČIO JEZIK, SAV SE IZUJEDAO, JEDVA JE HODAO: Isplivali POTRESNI detalji BORBE IGORA STAROVIĆA koji su DOTUKLI javnost!

Autor:

Zabava

17.05.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Starović je svojevremeno u rijalitiju umalo uzgubio život!

PRIJATELJ MU IZVLAČIO JEZIK, SAV SE IZUJEDAO, JEDVA JE HODAO: Isplivali POTRESNI detalji BORBE IGORA STAROVIĆA koji su DOTUKLI javnost!

Foto: ATA Images

Igor Starović

Igor Starović iz grupe "Divlji kesten" preminuo posle borbe sa teškom bolešću u 56. godini.

Igor je svojevremeno pričao o svom bliskom susretu sa smrću kada je bio učesnik rijalitija "Farma", kad ga je spasao Edin Škorić 2013. godine.

"Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire", objasnio je Starović jednom prilikom, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading