"To je jedan fantastičan imidž za našu zemlju u celom svetu" Mili progovorio o Konstrakti i Evroviziji - SVETSKA, A NAŠA!

Autor:

Zabava

15.05.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili progovorio je o nastupu Konstrakti!

"To je jedan fantastičan imidž za našu zemlju u celom svetu" Mili progovorio o Konstrakti i Evroviziji - SVETSKA, A NAŠA!

Foto: ST/P. Divac, Zvezde Granda pritnscreen.com

Muzički producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili progovorio je o našoj predstavnici na sinoćnoj Evroviziji 2022. godine, na kojoj je Ana Đurić Konstrakta osvojila peto mesto. 

Republika

Foto: ST/Petar Divac/republika

Konstrakta Evrovizija 2022

 

Budući da je postala svetski fenomen, mnogi su prognozirali da ćemo osvojiti prvo mesto. Međutim, zbog glasova stručnog žirija sigurno pobeda nam je izmakla kontroli. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili

 

- Pokazali smo da iz naše zemlje dolaze umetnici koji su art (engl. umetnost), originalni i jedinstveni toliko da ih prepoznaje publika cele Evrope. To je jedan fantastičan imidž za nasu zemlju u celom svetu. Hvala Konstrakti i čestitke za ostvaren femomenalan rezultat. Bravo! - rekao je Mili za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading