Hrvati i Crnogorci nas NISU IZDALI, dok su nam ONI OKRENULI LEĐA! Glasovi za Konstraktu su izostali gde smo NAJVIŠE očekivali!

Autor:

Zabava

15.05.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je završila na petom mestu u finalu Evrovizije.

Hrvati i Crnogorci nas NISU IZDALI, dok su nam ONI OKRENULI LEĐA! Glasovi za Konstraktu su izostali gde smo NAJVIŠE očekivali!

Foto: youtube.com/printscreen

Sinoć je završeno takmičenje ''Pesma Evrovizije'', a kao pobednik je izašao predstavnik Ukrajine, što su donekle mnogi i očekivali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ukrajina pobednila na Evroviziji

Ana Đurić Konstrakta je završila na visokom petom mestu, a mnogi tvrde da je žiri drugačije glasao da bismo se popeli još koju lestvicu više.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Konstrakta na petom mestu

Naime, kako to obično biva najmanje glasova smo dobili ili nismo dobili od onih od kojih smo očekivali, dok su glasovi stizali sa strana sa kojih se niko nije nadao.

Prvo, velikih 12 poena dobili smo od Crne Gore i Hrvatske što je izazvao potpune ovacije, a čitava javnost Srbije se zahvaljivala komšijama i po društvenim mrežama, navodeći da nas nisu izdali i šaleći se da se ''sada zna gde ćemo ići na more.''

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

12 poena od Hrvatske i Crne Gore

Mnogi su očekivali i maksimalan broj poena od Severne Makedonije, ipak od njih je stiglo 10 poena, kao i od Slovenije koja nam je dodelila 6 poena.

I dok su se iščekivali poeni od Grčke, Bugarske i Rumunije kao naših suseda, dočekala nas je jedna velika nula, i razočarenje, a žiri Portugala (3), Belgije (4), Kipra (4), Španije (6), Irske (5), Litvanije (1), Finske (7), Švedske (4), Velike Britanije (1), Australije (8) i Italije (4) nas je prijatno iznenadio i oduševio svojim glasovima dodeljenim našoj zemlji.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tabela nakon glasanja žirija

Konstrakta je završila na visokom petom mesto, što je najbolji uspeh u prethodnih 10 godina, zbog čega je čitava Srbija veoma ponosna na nju.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Deda Miloje

15.05.2022 14:15

Grci, Bugari, Rumuni znaju samo da uzimaju, a da daju teško. Prema tome očekivano. Makedonci iz tzv. Severne Makedonije su priča za sebe, oni su u stvari za žaljenje. Albanci? Važno da smo Ramu i družinu nahranili, a oni uvek vraćaju...

Odgovori 45 15
Petko

15.05.2022 16:41

@Deda Miloje - Zašto smo mi priča za sebe,pa zar 10 boda nije dosta?Da su dali i svih 12,opet bi nešto falilo

Odgovori 27 27
Marija

15.05.2022 18:04

@Petko - Petko😊, 10 je za pesmu...12 je što smo susedi...to se zove podrška.. Ali svakako,hvala.

Odgovori 29 9
Miso

15.05.2022 19:39

@Marija - Ma svejedno ionako je ovo sve namešteno ,kakva Evrovizija prevara kao i sav zapad ,samo nameštaju ,ovo je postalo besmisleno takmicenje

Odgovori 52 4