"Umetnica mora biti nevidljiva" PRVA IZJAVA KONSTRAKTE NA AERODROMU: Progovorila o GLASOVIMA ŽIRIJA, pa otkrila da li je SVE BILO NAMEŠTENO! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

15.05.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić Konstrakta pred našim kamerama otkrila je kako se oseća

"Umetnica mora biti nevidljiva" PRVA IZJAVA KONSTRAKTE NA AERODROMU: Progovorila o GLASOVIMA ŽIRIJA, pa otkrila da li je SVE BILO NAMEŠTENO! (VIDEO)

Foto: Republika

Ana Đurić Konstrakta nakon što je sletela na aerodrom u Beogradu, pred našim kamerama podelila je prve utiske. Ana ne krije da je prezadovoljna petim mestom, ali i da nije očekivala nakon glasova stručnog žirija. 

 

 

- Osećam se lepo! Bilo je sve prijatnije, bilo je napeto možda u prvoj polufinalnoj večeri, ali kada smo prošli, onda je krenulo i među njima i među svima, svuda je postalo viralno! Ja nisam očekivala, pogotovu posle glasanja žirija. Dobro smo prošli, dosta glasova publike!

- Ova pesma ima viralni potencijal, tamo u onom prostoru svi izvođači, malo po malo, svaki dan sve više i više rade ovo (koreografiju). Sada stupa na snagu projekat ,,Umetnica mora biti nevidljiva", vraćamo se životioma.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Konstrakta na aerodromu nakon Evrovizije

 

- Deca su mi govorila da kidam, jedva čekam da dođem kući! Ne mislim da je nešto bilo namešteno!

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading