VIDOJE JE VOLEO NOĆNI ŽIVOT I RAZRABRUŠENE SITUACIJE: Nikolina Pišek držala porodicu da se NE RASPADNE! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pišekova: Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, morala sam sve kontrolisati da ne nastane potpuna anarhija

VIDOJE JE VOLEO NOĆNI ŽIVOT I RAZRABRUŠENE SITUACIJE: Nikolina Pišek držala porodicu da se NE RASPADNE! (FOTO)

Foto: ATA Images/printscreen

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja je ostala udovica kada je u noći između 7. i 8. maja njen suprug Vidoje Ristović iznenada preminuo u krevetu ljubavnice Danijele Bojić, nakon seksa s njom, ranije je govorila za medije kako je ona svijala porodično gnezdo, dok je istoričar umetnosti ostao veran svom načinu života. Naime, ona je u intervjuima, istina, na veoma elegantan način, pričala o tome da je morala da balansira između njihovog zajedničkog života i njegovih starih navika.

Republika

Foto: estock/ataimages/privatna arhiva

Vidoje Ristović i Nikoline Pišek

 

- Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli unositi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije, koje ja moram da kontrolišem da ne nastane potpuna anarhija - govorila je Nikolina Pišek svojevremeno za hrvatsku Gloriju, ističući da ne dozvoljava suprugu da se mnogo meša oko uređanja doma:

- Vidoje ima poverenja u mene i, što se tiče uređenja, može mi davati predloge, ali nema pravo uticati na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije, što je njemu potpuno strano.

Republika

Foto: Printscreen

Danijela Bojić, ljubavnica Vidoja Ristovića

 

Pišekova je i o njihovom luksuznom venčanju pričala na zanimljiv način, te tada otkrila šta ju je zapravo najviše privuklo kod njenog pokojnog supruga.

- Nisam nikad poput većine devojaka ili žena maštala svoje venčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam želela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osećala krivom što nikad nisam zamišljala svoje venčanje. Znala sam samo to da nikad ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer ovo što imam s njim emotivnije je i jače od bilo čega pre. Tek sad mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te reči. Šta kod njega najviše cenim? To što je pravi, autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji - ispričala je Nikolina 2013. za Jutarnji list.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading