NIKOLINA I VIDOJE DIGLI KREDIT ZA KUĆU? Voditeljka otplaćuje dve hipoteke od 400.000 evra

Autor:

Zabava

14.05.2022

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidoje Ristović nedavno je preminuo, a u medijima se navode informacije o njegovoj imovini sa Nikolinom Pišek.

NIKOLINA I VIDOJE DIGLI KREDIT ZA KUĆU? Voditeljka otplaćuje dve hipoteke od 400.000 evra

Foto: ATA Images

Nikolina i Vidoje

Vidoje Ristović sahranjen je pre nekoliko dana, a pre njegove smrti, vodila se navodna rasprava ko će da nasledi njegovu imovinu, kad je reč o nekretninama i dragocenostima poput umetnina i nakita čiji je bio kolekcionar.

Kako navodi izvor Kurira, nasledno pravo imaju udovica Nikolina Pišek i ćerke pokojnog Vidoja, Matea i Una Sofija.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović

 

. Stan na Vračaru, u Knjeginje Zorke, u kojem je boravio s porodicom, vodi se na ime njegovog oca Miše Grofa, odnosno Viktora Ristovića.

Vidoje je sa suprugom i ćerkom dugo boravio u Hrvatskoj, te se pričalo da on tamo poseduje imovinu, što se ispostavilo kao netačno. Stan u kojoj su njih troje živeli nekoliko godina u Zagrebu zapravo je Nikolinin devojački stan i u njemu su boravili dok se nije dogodio zemljotres, a potom i curenje plina kada je bio ugrožen život Nikoline i ćerke Une Sofije. Nakon toga odlučili su da kupe kuću, odnosno vilu, što su i učinili pre više od godinu dana, navodi pomenuti medij.

Međutim, i ta vila se vodi na Nikolinino ime, a navodi se da radovi još uvek traju. Za ovu kuću, Nikolina i Vidoje su podigli kredite kod austrijske banke. Navodno se radi o dve pozajmice od po 400 hiljada evra, odnosno ukupno 800 hiljada evra, za šta su stavljene hipoteke. Nekretnina je navodno vredela ukupno milion i po evra, što znači da su ostatak od 700 hiljada evra platili u kešu. Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate kredita koje su sigurno visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podele imovine jer se nije vodila na Vidoja.

Foto: ATA Images

Pokokjni Vidoje Ristović sa Nikolinom Pišek

 

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - rekla je Nikolina.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading