SEVERNA MAKEDONIJA VIŠE NEĆE UČESTVOVATI NA EVROVIZIJI? Postupak njihove predstavnice je sve šokirao, ona je PUKLA na takmičenju, a stiglo je i zvanično saopštenje

Autor:

Zabava

14.05.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrei Koevskoj se nimalo nije isplatilo što je bacila zastavu svoje zemlje tokom predstavljanja, te se razmišlja da Severna Makedonija sledeće godine ne nastupi na takmičenju.

SEVERNA MAKEDONIJA VIŠE NEĆE UČESTVOVATI NA EVROVIZIJI? Postupak njihove predstavnice je sve šokirao, ona je PUKLA na takmičenju, a stiglo je i zvanično saopštenje

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Andea Koevska

Severna Makedonija dobila je negativan publicitet na "Evroviziji" nakon što je njihova predstavnica Andrea Koevska bacila zastavu svoje zemlje u Torinu, gde se održava ovogodišnje takmičenje. 

Pevačica je dlučila da pozira bez zastave koju je nosila u ruci, a onda je zastavu bacila na pod, što je uznemirilo svetsku javnost, kao i članove Makedonske Radio Televizije. 

Foto: Printscreen Youtube/Teymur Del Rey

Andrea Koevska baca zastavicu svoje zemlje

 

- MRT oštro osuđuje bacanje zastave naše zemlje prikazano tokom ceremonije otvarenja Evrovizije. Podsećamo da se u Severnoj Makedoniji bacanje zastave na pod smatra znakom nepoštovanja i da je kažnjivo zakonom. Javni servis ni na koji način ne stoji iza ovog skandaloznog ponašanja naše evrovizijske predstavnice, koja je tim gestom pokazala nepoštovanje nacionalnog simbola. MRT očekuje da se Andrea izvini građanima zbog takvog ponašanja, a razmatramo i mogućnost njenog povlačenja s Evrovizije - pisalo je u saopštenju pre nekoliko dana, međutim ovo nije sprečilo da Andrea ipak nastupi u prvoj polufinalnoj večeri, a u finale nije prošla.

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Andrea Koevska se nije plasirala u finale

 

Makednonci su se se ponovo oglasili

- Preduzećemo sve disciplinske mere kad se delegacija vrati iz Torina. Moguće je da nećemo učestvovati na "Evroviziji" 2023. godine, zbog negativnog publiciteta koji je uradio svoje - naveli su iz tima nacionalne televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Kosta

14.05.2022 17:36

Tako rade oni koji nemaju osecaj drzavnosti. To je pitanje vaspitanja. Njeni roditelji su krivi. Ipak to je ne oslobadja epiteta idiotka!